søndag den 24. februar 2013

Superior Thread University 101

Superior University - har den mest fantastiske tråd. Nu tilbyder de også en trådklub, hvor du hver måned får en inspirationspakke med tråd og et tilhørende projekt. Vi husker 10% af det, vi læser eller hører, 50% af det, vi ser og næsten 100% af det, vi gør. Derfor skal du være med her! 

Hver måned får du en ny tråd og et nemt mønster til at lære en teknik og sy et lille projekt. Det kan sys på mellem 30 - 90 minutter. Så lær nye produkter at kende samtidig med, at du får syet. Instruktionerne er på engelsk, men du vil kunne følge processen via min blog og der søge hjælp og stille spørgsmål og her er det hele på dansk. 

Du binder dig til tre måneder af gangen. Læs mere her. Der er åbnet for indmeldelse i trådklubben igen, du får første pakke i april.

Første måned bød på Razzle Dazzle tråd, som er en tyk tråd med glimmer. Perfekt til couching og dekoration. Månedens opgave var fire små kaffebrikker.

Du kan se billeder af nogen af kaffebrikkerne, send mig dine, det er sjovt at se, hvor forskellige de er. Stil gerne spørgsmål, skriv kommentarer og brug i det hele taget indlægget til at udvikle dine evner som tråd-bruger ;)
Har du husket ugens quiltersjov? Ellers klik her.

2 kommentarer:

 1. Hej Laila, og måske andre der ikke helt forstår.
  Der står at man i kursus 101 , til hvert projekt skal bruge 1 1/4 yard, det lyder rigtig meget.
  Kan det være rigtig?
  Ønsker alle en god dag.
  Rita

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rita
   Jeg kan godt se, at oversættelsen bliver forkert. Du skal bruge 1 ½ yard I ALT til at skære en prøvesandwich til hvert projekt.
   Håber det var svar nok, ellers skriv igen.
   Glade hilsner
   Laila

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.