fredag den 22. februar 2013

Quiltersjov 23 februar

Så har det været fredag og lørdag er så godt som overstået. Jeg kan altså med godt et døgns forsinkelse sige velkommen til ugens quiltersjov. Der er fundet en vinder, det blev Marianne Hvidlyk, som har vundet et gavekort på 125 kr. til BaliQuilt. Send mig en mail, og jeg kvitterer med koder til gavekortet. 

Jeg skal ellers lige love for, at det har været SÅ spændende læsning at følge jeres kommentarer og drømme om patchwork-rejsemål ude i den ganske verden. Der er trang til alt fra Norden til Japan, ja quilts kan vi sikkert se alle steder, det er bare at lede lidt. 

Inspireret af kommentarerne er billedet på puslespillet hentet ude i verden. Jeg har taget det i Irland, men quilten er russisk. En fantastisk kreation med vidunderlige detaljer. Rigtig god fornøjelse med puslespillet, læg det, hvis du kan lide det. Husk, det er kun for sjov!

Jeg elsker at surfe på computeren og fx. rejse ud i verden og se, hvad andre syr. Hvordan er mønstrene og deres valg af farver. Vidunderligt er det også at finde et flot mønster, som bare må gemmes, hvis nu jeg en dag skulle mangle et ;) Eller hvad med en video, hvor der lige vises en smart teknik. Eller en butik der har den sejeste helt bestemt u-undværlige nye ting, der er må købes!

Vi er nået til ugens quilterfilosofi ;)

Hvad søger du efter, når du er på Internettet?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 18.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

26 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Bedre sent end aldrig :o)
  Jeg søger på ALT hvad der har med patchwork at gøre - ny inspiration, mønstre, nye såvel som gamle stoffer, interessante bøger, spændende udstilinger og arrangementer m.m :o)
  God weekend :o)
  Mange hilsener fra Tina

  SvarSlet
 2. Anne Nyvang Christiansen23. februar 2013 kl. 23.20

  Kære Laila.

  Jeg er nok også den, der søger efter mange forskellige ting - nettet har bare så meget at byde på - dejligt.

  Knus fra Anne.

  SvarSlet
 3. Det er meget forskelligt,hvad der frister mig. I perioder følger jeg forskellige shows, andre gange er the links fra nyhedsbreve der lige må snuses til
  You tube er også rigtig god, der kan jeg blive hængende, da der henvises til mange andre ting der ligner det søgte.

  SvarSlet
 4. Jeg søger efter alt, opskrifter på mad, strik og patchwork. Jeg er også en ivrig læser af de mange blogge, jeg "falder" over herinde.

  SvarSlet
 5. Det er meget forskelligt, det kommer an på, hvad jeg lige har brug for. Sommetider surfer jeg bare rundt og ser hvad jeg falder over.

  SvarSlet
 6. Jeg hvad søger jeg efter, jeg søger inspiration på blogge og patchworkbutikker, stof, mønstre bøger tråd og hjælpemidler til patchwork. Og så søger jeg også madopskrifter og strikkeopskrifter.

  SvarSlet
 7. jeg er tit inde og se efter ting og sager , og så hænger man der ,det kan nemt blive til mange timer , ser mest efter Patchwork og syteknik , man får tit noget godt med sig .

  SvarSlet
 8. Jeg elsker Mystery Quilts og søger tit efter dette begreb, men meget tit søger jeg generelt på "quilt" og "patchwork" og finder derved mange spændende hjemmesider og blogge med mønstre, gode råd og interessant læsning.
  Anne-Lise B

  SvarSlet
 9. Jeg søger efter alt på nettet. Hver gang der er noget, jeg mangler svar på eller oplysning om, så spørger jeg Google. Og man får næsten altid et brugbart svar.Jeg spørger om alt: hvordan hækler man dobbelte fastmasker, eller jeg mangler et bestemt stykke patchworkstof eller hvordan bager man Tarte Tatin. Men det er en tidsrøver. Hver side man kommer ind på linker til nye sider, og pludselig er der gået 3 timer :-)

  SvarSlet
 10. Hej Laila!

  Jeg må indrømme, at jeg er blevet meget afhængig af Internettet, og jeg søger faktisk dagligt. Det kan være spændende bøger, madopskrifter, underholdning, ferier, ser mange patchwork hjemmesider både inden- og udenlands, ser film om diverse teknikker, da den smule, jeg kan, er mere eller mindre selvlært, og jeg har da lært en frygtelig masse af min nysgerrighed.

  Skal jeg på ferie, så søger jeg omgående efter attraktioner og viden om det sted, jeg skal hen. Det er rigtig sjovt at være forberedt.

  Min nysgerrighed er stor,og den kan bruges kreativt på mange måder.

  Ha' en go' weekend.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 11. Hej Laila-
  Da Jeg ikke kommer ret meget ud,surfer jeg meget er meget glad for internettet, man kan finde alt om patchwork, mange mønster,da jeg også former dukker,er der også mange stede at se.
  God weekend
  Solvejg

  SvarSlet
 12. Søger alt til inspiration, ture, steder, kreativt og oplysende og fakta.
  Hilsen Birgith

  SvarSlet
 13. Hej Laila. Når jeg bruger internettet, søger jeg på alt, mellem himmel og jord. Min tablet pc er min højre hånd. Jeg søger information, bestiller ting og sager betaler regninger og holder kontakt med familie og venner. Og så får jeg rigtig meget inspiration. Jeg kan slet ikke forstå, at vi har kunnet klare os uden internet, for bare nogle få år siden.
  MVH Lilian T Møller

  SvarSlet
 14. Hej Laila
  Jeg er også på nettet dagligt... faktisk. Søger alt hvad jeg behøver... opskrifter, patchwork - bøger alt der lige har min interesse. Jeg kommunikerer også bredt ad den vej - så jeg er virkelig afhængig af den mulighed :) den er kommet for at blive... <3
  Rigtig god uge - vi ses snart.

  SvarSlet
 15. Jeg søger relevante oplysninger vedr. patchwork, applikation og quilt. Det sidste jeg har stiftet bekendtskab med er Zen-quiltning, som jeg syntes er meget spændende, nyt, men, alligevel. Direkte oversat, Zen= meditation. Der findes bøger om emnet. Det minder mig om da jeg gik i skole, i kladdehæftet bag i hæftet, kunne sidde og tegne, fylde ud, på hvert et lille tomt område. Nu kan vi bruge symaskinen, til at quilte med fri hånd, nøjagtig på samme måde. Det er da givende at få tømt hjernen, og begynde på ny.
  Quiltehilsen fra
  Rita

  SvarSlet
 16. Hej Laila
  Jeg søger efter inspiration, opskrifter, bøger, både romaner og patchwork bøger og hvad jeg nu ellers lige står og vil vide noget mere om.
  Venlig hilsen Ulla

  SvarSlet
 17. Hej Laila! Jeg surfer tit på You tube, især på musik og på patchwork. Inden jeg får set mig om, har jeg brugt flere timer, for man kan jo altid køre videre, også med nye emner. En tidrøver er det, men sjovt! Jeg har fået mange gode ideer på den måde. Mange hilsner fra Inger

  SvarSlet
 18. Hej Laila.
  Jeg søger efter ideer, ikke fordi de mangler. Jeg synes de står i kø, for at komme ud :)
  Og så gratis opskrifter + hvordan det laves.
  Syhilsner fra Kirsten

  SvarSlet
 19. Hej Laila
  Jeg søger gerne for at finde viden - videoer som viser, hvordan man laver patchwork eller quilter. Jeg søger også altid efter flotte stoffer, og inspiration til det næste projekt, som altid er under udformning inden det igangværende projekt er afsluttet. Hvis jeg kunne havde jeg gerne gang i noget også mens jeg sov, der er simpelthen for få timer til rådighed. Tak for en levende blok og hjemmeside - jeg kikker tit forbi.
  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 20. Hej Laila
  Jeg bruger nettet til at søge oplysninger og har jo fundet ud af at der ligger et hav af ting tilgængligt så står man med en opgave og ikke lige kan se sig ud af det, så kan man næsten væare sikker på du kan få hjælp. Har opdaget at youTube er andet end musik.
  Det har hjulpet mig meget som nybegynder.
  hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 21. Hej Laila.

  Ja de mest brugte ord i min søgning på nettet er temmelig sikkert "patchwork" og "quilt".
  Men jeg bruger også nettet til finde oplysninger omkring et bestemt produkt eller prisen - jeg surfer også for andre, da jeg har lidt bedre tid og jeg eeelsker at søge på nettet med den bærbare! Jeg tilbringer normalt flere timer spredt ud på dagen foran skærmen.

  Mange venlige hilsner fra
  Bettina Herskind

  SvarSlet
 22. Jeg benytter især google billedsøgning - patchwork er en ny hobby for mig , så på denne måde søger jeg efter mønstre og stof til patchworktæpper.
  Det er en - for mig - spændende måde at lære om teknikker , betegnelser mm - meget hurtigere end at læse sig til det.

  Venlig hilsen Hannah Guldfeldt

  SvarSlet
 23. Nettet bruges til alt muligt: YouTube er fantastisk, alle jeres gode blogge, man føres viden omkring - især når man lukker en ny op og så endnu en osv. Gratis mønstre findes der også mange af, men een ting kan jeg ikke finde: mere tid og det er altså ikke godt for pludselig er der gået 2-3 timer (der skal jo også være tid til at sy).
  Hilsen Inge Lise

  SvarSlet
 24. Nettet til patchwork - Bali Quilts, bestemte farver og stof arter, tip, etc.
  Ellers til parat information - bl.a. priser til broer, priser på varer, bøger, åbningstider, etc.

  Hilsen
  Edna

  SvarSlet
 25. Jeg søger alt, der har med patchwork og maskinbroderi at gøre.
  Spændende at se og høre om andres arbejder. Det er lærerigt ,og giver inspiration

  Kh.Johanne Marie

  SvarSlet
 26. Jeg søger efter mange forskellige ting, patchwork, bøger, kagebage sjov, mønstre og mange andre ting.

  Mange hilsner
  Marianne

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.