fredag den 15. februar 2013

Quiltersjov 15 februar

Jamen, endnu en gang er vi nået til ugens ende og en ny fredag. Og heldigvis vil jeg sige, alternativet er jo ikke så rart.
Der er sørme købt mange og meget forskellige bøger ind, spændende at læse jeres kommentarer og på den måde blive lukket ind i andres prioritering og interesse. Tusind tak fordi I deler dette med mig.

Der er trukket en vinder blandt jeres kommentarer og denne uge siger jeg stort tillykke til: Jette Hansen. Du har vundet et gavekort på 125 kr. til BaliQuilt.


Billedet på ugens puslespil er en super hamrende smuk quilt udstillet i Houston, hvor den ikke overraskende har vundet en fornem pris. Som altid kan du samle puslespillet, hvis du har lyst, ingen tvang, det er kun for SJOV!


preview

Jeg har tilbragt de sidste fire dage i Hamborg, det var ikke quilt, som var målet for turen, men en koncert med Gregorians. Men jeg fandt da flere spændende pw-blade, som havde omtale af flere store quiltshows. Selvfølgelig flest i Tyskland, men også Holland og Frankrig. Jeg fik lyst til at drage ud i verden og se quilts, der er ikke noget mere spændende end at opleve og nyde andre quilteres værker. Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Hvor ville du tage hen og se quilts, hvis du havde alle muligheder åbne?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 18.00 og du deltager i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Husk, det er kun for SJOV - rigtig god weekend til dig!


39 kommentarer:

  1. Hej Laila
    Jeg ville helt klart og uden tvivl tage til USA - der ville jeg bl.a se det originale "Dear Jane" og alle de andre Civil War quilts som jeg jo er så facineret af :o)
    God weekend... :o)
    Mange varme syhilsener fra Tina

    SvarSlet
  2. Hej Laila

    Mit ønske i den retning er going west til indianerland...
    Rigtig god weekend til dig og alle andre her på FB Quiltersjov.
    Hilsen
    Joan

    SvarSlet
  3. jeg skulle sandelig også ønske at komme vestpå, til amish folket, og også gerne diverse museer længere sydpå med antikke/gamle quilts. :-)))))
    inge39@live.dk

    SvarSlet
  4. Aften Laila.

    Helt bestemt til USA.
    God weekend Solvejg

    SvarSlet
  5. Jeg er slet IKKE i tvivl jeg ville tage til.. Se Link :):)
    Og det kunne godt blive i morgen
    http://www.quiltmuseum.org

    Der er nogle gange udsendelser derfra på The Quilt show.
    Susanne

    SvarSlet
  6. Jeg skulle välje at rejse til amish folket.

    SvarSlet
  7. Anne Nyvang Christiansen15. februar 2013 kl. 21.27

    Kære Laila.

    Det var da et tilbud, der ville noget. Hmmm, ville først og fremmest være nysgerrig på at se noget, jeg ikke havde oplevet før ........ Holland, Spanien, Tyskland, Canada, New Zealand .........

    Gode ønsker til alle herfra.

    SvarSlet
  8. Hej Laila! Jeg ville forfærdelig gerne til USA, evt. til et Amishsamfund, og så ville jeg se mig selv rundtosset på udstillinger, i patchworkbutikker og måske deltage i et kursus. Åh...- hvor ville det være skønt! Hvad ville du? Mange hilsner Inger

    SvarSlet
  9. Jeg ville tage til Birmingham - mange hilsner Dorthe Blaabjerg

    SvarSlet
  10. Jeg kunne godt tænke mig at se, hvad quiltere i Norge, Sverige og Finland kan præstere! Det er jo ikke det store, vi ser derfra, men ser vi endelig noget, er det som regel lige min smag!

    SvarSlet
  11. Lige som mange andre ville jeg tage til USA. Især for at se det berømte Amish folk og deres quilte-traditioner. Men også for ar mæske mig i de store quilteshops, som jeg har hørt så meget om :-)

    SvarSlet
  12. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at tage til Birmingham og Norge.
    Mange hilsner Lisbeth

    SvarSlet
  13. Ja, det er jo svært, men turen kunne jo gå til USA eller til at starte med til Birmingham, for der er jo ikke så langt og kunne hurtigere blive til virkelighed.
    God weekend og tak for puslespillene - rigtig hyggeligt.

    SvarSlet
  14. Jeg vil gerne til USA og Japan og se på quilts.
    Mvh
    AC

    SvarSlet
  15. Jeg ville gerne opleve Amish Quilt

    SvarSlet
  16. Slet ingen tvivl. Jeg ville tage på Amish tur. Udover at se en masse smukke ting, vil der være mulighed for at lære om den specielle kultur, samt ikke mindst at handle til fordelagtige priser.

    SvarSlet
  17. Hov glemte navn... MVH Lilian T Møller

    SvarSlet
  18. Ganske givet USA, men turen til Amish folket ville være interessant.
    Birmingham ved jeg er et godt sted og ikke så langt.

    SvarSlet
  19. Jeg ville helt sikkert tage til USA. Vi skal derover til august/september, og så kan det nok være der bliver noget at kigge efter. Vi var der i 2010, og det var en kæmpe oplevelse. Min datter bor i Tyskland, så når vi besøger hende og hendes mand, er der rig lejlighed for mig at købe patchworkjournaler.Hilsen Hanne Bruun

    SvarSlet
  20. Hej Laila.
    Mit bud vil være USA
    Mvh AnneH

    SvarSlet
  21. Jeg ville tage til USA, og så ville jeg gå fuldstændig shop amok i deres quiltbutikker derovre, som man ellers kun ser på billeder
    Mange hilsner
    Kirstine Heldam

    SvarSlet
  22. Hej Laila,
    Sikke dog et spørgsmål. Der er frygteligt mange spændende steder, hvor man kan se quilts. Jeg tror, jeg vil starte med at tage til Sisters outdoor show i Oregon, Paducah står også højt på ønskesedlen. Så er der lige Irland, det er jo lidt nærmere, ligeledes Birmingham. Alle steder vil jeg prøve at smutte ind i nogle patchworkbutikker.
    Stor patchwork hilsen
    Anne-Marie Voigt

    SvarSlet
  23. Hej Laila
    Jeg tror helt klart jeg ville vælge Irland, både for at se deres natur og så også gå på opdagelse i patchworkbutikkerne og til deres udstillinger.

    Så måske man skulle spille lotto i denne uge :-)
    Hilsen
    Gitte M

    SvarSlet
  24. Jeg tror de nordiske lande, for jeg er forholds ny i patchworkkunsten :)
    og deres patchwork ligner mest min stil :)
    Hilsen Kirsten

    SvarSlet
  25. Hej Laila
    Efter at have set en masse Japanske quilts i diverse Amerikanske magasiner, er jeg ikke i tvivl om at jeg gerne ville opleve det i virkeligheden, så min drømme quiltetur skulle absolut gå til Japan.

    SvarSlet
  26. Hej Laila.

    Det må blive USA intet mindre, Amish land og New York, steder i hver sin ende af skalaen både samfundsmæssigt, kulturelt og ikke mindst i patchworkverdenen.

    Det ville være så skønt, hvis det gik i opfyldelse.

    De venligste hilsener
    Tullia

    SvarSlet
  27. Jeg ville meget gerne en tur til USA og besøge bl.a. Amishfolket.

    Mange hilsner
    Marianne

    SvarSlet
    Svar
    1. Tillykke til dig, Marianne. Du er ugens vinder. Send mig en mail senest næste fredag, så kvitterer jeg med et gavekort.

      Slet
  28. Hej Laila
    Jeg ville besøge Open European Quilt Championships 2013 i Holland. Der er inspiration at hente for alle. De har også en spændende hjemmeside, hvor man kan hente meget inspiration. Det ville være lykken, at kunne gå rundt der og kikke på alle de spændende ting, som udstilles.Se selv mere på http://oeqc.eu/indexen.php?i=1
    Tak for en god og meget aktiv side.
    Hilsen
    Mette

    SvarSlet
  29. HejLaila!

    Jeg vil rejse til USA og Japan - tilbage til rødderne!
    K.h. Edna

    SvarSlet
  30. Hej
    Jeg er så betaget af japanske quiltebøger og det kunne være sjovt at se nogle udstillinger og quilteshops i Japan. SÅ kunne man også lige se lidt af deres mange butikker med miniature
    Hilsen fra en 1:12

    SvarSlet
  31. Hej Laila!
    Det må være USA og Japan (Birmingham ser vi jo hvert år ;0) )
    Hilsen Trille

    SvarSlet
  32. Hej Laila
    Jeg ville tage til Philadelphia, der er et museum med gamle Amis quilts. De er utrolig flotte, jeg har set nogle af dem, men museet har flere en til 1 udstilling, så de skifter engang imellem.
    Hilsen Lissi

    SvarSlet
  33. Hej Laila

    Først ville jeg tage til Irland, dette skønne land med meget patchwork, derefter en tur til Japan for så at slutte af i USA.

    Hilsen
    Aase R.

    SvarSlet
  34. Hej Laila
    Jeg ville helt klart tage til USA, til et eller andet quiltshow, hvor det - selvfølgelig - er solskin og alle de flotte quilts hang udenfor overalt.
    Hilsen
    Jane

    SvarSlet
  35. Kære Laila

    Min rejse skulle gå til Australien for at se på og komme på et kursus med Sara Fielke og hendes flotte quilte...

    Kram
    Pi B.

    SvarSlet
  36. hej Laila
    Jeg ville hvis alt var muligt uden tvivl tage til USA og se quilts og Amish folkets quilts er helt sikkert spændende.
    hilsen Jette Hansen

    SvarSlet
  37. Hej Laila. Jeg vil rigtig gerne en tur over til Amishfolket og se deres arbejder. Mvh Helene

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.