fredag den 4. januar 2013

Quiltersjov - 4. januar

Fredag igen, dejligt. Jeg har fornøjet mig med første del af Superior University klub i dag sammen med Susanne og Marianne. Er du tilmeldt klubben, kan du godt glæde dig, det var sjovt! Er du ikke tilmeldt, så er det sidste chance søndag, mandag morgen klikkes "send afsted" på de sidste pakker. Du kan se mere her.

I dag skal jeg sige tillykke til en trofast skribent her, som dog blev snydt af sidste uges sene udgivelse af Quiltersjov. TILLYKKE til Tina Hjortskov ;)

Ellers er det jo tid til quiltersjov, du får et puslespil med billedet af min Hunters Star. Saml det, hvis du har lyst, det er kun for SJOV! Kig godt på billedet og måske ser du med det samme fejlene, for det er der. Fejl i mønsteret altså, de er opdaget af vakse Anne og rettet. Kan du se dem?preview35 pieceHuntersstar

Hold da op, det har været mere end meget inspirerende at læse jeres forslag til bøger på dansk om patchwork. Det er vist bare for nogen at komme i gang. Egentlig er det lidt ærgerligt, at der er ikke er mange flere, som får glæde af jeres guldkorn. Det er kun for sjov, men send endelig et link videre, så flere finder vej. Sammen bliver vi nemlig klogere ;)

Januar er udsalgstid og det er det også her hos mig, det giver travlhed. (Det er forventet). En kunde nævnte forleden, at hun havde ventet til januar med at bestille, fordi varen nok kom på udsalg. Den ønskede vare var desværre solgt dagen før, men det fik mig til at tænke over, hvad jeg venter med til udsalgstider. Jeg kom frem til, at det jeg virkelig gerne VIL have, køber jeg med det samme, mens det som er rart at have (ekstra stof, tråd osv) godt kan vente til udsalg.

Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

  

Hvad er din strategi i forhold til udsalg?


Svar på spørgsmålet senest næste fredag kl. 18.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt. (Som jo næsten er mere værd end sædvanligt udsalgspriserne taget i betragtning).

Rigtig god weekend og husk det er kun for SJOV!

29 kommentarer:

 1. Godt nytår, Laila!

  Jeg har ikke nogen strategi vedrørende udsalg, men bliver helt vildt glad, hvis jeg finder lige det stykke stof eller det tilbehør, jeg mangler - eller som jeg ikke vidste, jeg manglede.

  SvarSlet
 2. Angående fejl i Hunters Star, så er det de tre stjerner i øverste række, de har ikke skiftevis farver i stjernespidserne.

  Angående udsalg: Så gælder det om at supplere lageret op.

  mvh
  Anne-Lise B.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt, Anne-Lise. Vi så det, da delene til stjernerne skulle sættes på på designpladen. Godt set, viste til min mand og han spottede det også i løbet af tre sekunder.

   Slet
 3. Hej Laila
  Jubiiiiii, så vandt jeg endelig i quilersjov....skøøøøønt :D. Jeg har heller ingen strategi i forhold til udsalg - jeg elsker bare at troppe op og lade mig inspirere og nyde at jeg er heldig at kunne købe det lidt billigere end sædvanligt - synes at udsalg er hyggeligt - især i hobby/stof og garnbutikker hvor man møder en masse med samme interesse, som man hurtigt falder i snak med :D.
  God weekend...... :D
  Mange glade syhilsener fra Tina

  SvarSlet
 4. Tillykke Tina :-)
  Næ, jeg har heller ingen udsalgs-strategi. Lader mig føre, hvor vinden blæser hen (eller hvor, der er rygter om gode tilubud), og ellers ser jeg, hvad jeg støder på. Og jeg gider i hvertfald overhovedet slet ikke stå i kø og kæmpe med næb og klør om gode udsalgstilbud. Sådan noget kan jeg bare slet ikke klare - så helt stille og roligt. Og der er jo ikke nogen af tingene der er livsnødvendige - kun "nice to have" :-)

  SvarSlet
 5. Jeg vil heller ikke mases til udsalg, men venter til det værste ræs er ovre.

  SvarSlet
 6. Jeg er faktisk slet ikke til udsalg, jeg køber efter behov, og skulle jeg være heldig at der er noget at spare er det jo godt, men ellers er det bare ærgerligt, for hvis jeg går på udsalg køber jeg jo noget jeg ikke står og mangler..... ;-)

  SvarSlet
 7. Udsalg er ikke mig. Jeg köber når jeg falder over noget jeg synes og tror jeg kan bruge.

  SvarSlet
 8. Ingen strategi, men kommer jeg til et udsalg og der er noget ikke kan leve uden, ja så kommer det med hjem. Jeg er for det meste ret "slem" til at købe uanset om der er udsalg eller ej. Der er noget stof, jeg simpelthen må eje, hvis jeg synes det er flot. Især balistoffer, de er utrolig smukke, elsker at have mange af dem.

  SvarSlet
 9. De 3 øverste stjerner ligner ikke de andre stjerner.
  Jeg har ingen strategi omkring udsalg,det er ikke noget jeg går efter, måske fordi lagret er ret fyldt op efter 30 år med patchwork, men kommer jeg afsted, kommer der også med garanti noget med hjem, som jeg absolut ikke kan undvære, fordi det er smukt.
  syhilsner Esther

  SvarSlet
 10. Hej Laila

  Udover de tre stjerner øverst er en af firblokkene nederst også vendt en kvart omgang i forhold til de andre.

  Med hensyn til udsalg har jeg ingen strategi. Men nogle gange er man på udsalg så heldig at falde over et stykke stof, som man bare må eje. Min erfaring siger mig, at man skal købe disse stoffer, som man må eje, uanset der er udsalg eller ej, ellers forpasser man sin chance for at få fingre i lige netop det stykke stof.

  Godt nytår fra
  Helle Hermansen

  SvarSlet
 11. Anne Nyvang Christiansen5. januar 2013 kl. 09.08

  Kære Laila.

  Kan i det store hele tilslutte mig de fleste - jeg er heller ikke den store udsalgsræser - er jeg heldig, så er det bare dejligt. Er der noget, jeg virkelig gerne vil have, så køber jeg det. Kommer jeg tilfældigvis forbi et udsalg - eller nogle tilbud - ja, så skal jeg da lige snuse.

  Godt nytår til alle.

  SvarSlet
 12. Hej Laila!

  Jeg er bestemt ikke den person. der ræser af sted til et udsalg. Jeg har en tese, som jeg er flittig til at bruge overfor mig selv: "Det, der er på udsalg, er det andre har vraget", og jeg ved godt, det ikke er korrekt, men det virker som en form for selvdiciplin.

  Mangler jeg noget, køber jeg det, og skulle jeg en enkelt gang se noget i et vindue, som jeg "bare" må eje, så tager jeg chancen, men jeg går ikke på udsalg, for at gå på udsalg, hvis du forstår.

  For øvrigt har jeg slet ikke tid til at rende i byen hver dag, har heldigvis andet at tage mig til.

  Ha' en go' UDSALGS weekend - smiler meget.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 13. Hej Laila

  Da jeg altid har ideer til nye projekter bruger jeg udsalg til at finde stoffer til disse projekter, derudover bliver udsalg brugt til at købe til lager. Det er jo altid dejligt at have stof på lager, når/hvis der opstår en god ide, der ikke kan vente på nye indkøb.

  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
 14. Jeg har ingen strategi hvad gælder udsalg, køber mest når der er noget jeg har brug for, egentlig har jeg indført købsforbud for lagrene svumler og der er ikke plads til mere, så............. men man har jo som bekendt et standpunkt, til man tager et nyt.
  Godt nytår og tak for udfordringen.

  SvarSlet
 15. Godt nytår.

  Jeg har ingen strategier i forhold til udsalg. I løbet af året køber jeg, når jeg har brug for det. I januarudsalget køber jeg de lækre stoffer, som jeg bare ikke kan leve uden.
  Mvh.
  Kristina Hyldevang-Otto

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke til dig, Kristina. Du er ugens vinder.

   Slet
 16. Jeg kan godt lide at se om der er udsalg , men køber nok noget alligevel hvis der er nogle ting jeg , jeg ikke kan undvære , jeg siger altid til manden hvis jeg ikke lige får det bruge , ja så luner der he he
  Lotte Pedersen

  SvarSlet
 17. Jeg elsker udsalg! Jeg oser i butikkerne, måske kan jeg finde noget jeg ikke kan undvære? Det meste af mit tøj er købt på udsalg, jeg har gjort mange gode kup, men har dog også i "kampens hede" gjort fejlkøb. Jeg har også handlet en del skønne, sjove stoffer og patchwork-bøger på udsalg, herligt! Det meste af dette har jeg kun købt, fordi det var billigt/på udsalg, det er en god måde at udvide sin samling på. Jeg er mere nøjeregnende og vender 5-ørerne i højere grad når jeg køber almindeligt, end det, jeg køber på udsalg. Udsalg er sjovt! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 18. Jeg er sådan indrettet, at jeg for det meste køber når jeg har brug for det. Men det sker også, at der er noget jeg godt kunne tænke mig, men måske ikke lige har brug for, ja så ryger det i kurven når der kommer udsalg, et lager skal man vel have!!!!

  mvh
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
 19. jeg har netop været på udsalg og købt nogle juleting til meget nedsat pris. Så har jeg lidt at lege med når næste jul nærmer sig :)
  Ellers har jeg ingen strategi når det gælder udsalg på stof. Køber gerne noget jeg kan lide. Så skal jeg nok finde på noget at lave.
  Ville ønske patchwork linialer (i inch) kom på udsalg. :)

  mvh
  Pernille

  SvarSlet
 20. Lisbeth Schwartz6. januar 2013 kl. 08.44

  Jeg køber nogel gange noget på udsalg, men ellers køber jeg stoffet når jeg ikke kan leve uden det. Det er nemlig rigtig at det kan være væk hvis man venter for længe.

  Hilsen

  Lisbeth

  SvarSlet
 21. Jeg køber ikke specielt på udsalg. Jeg køber når jeg ser noget smukt. Så køber jeg ofte meget fordi jeg har svært ved at vælge/fravælge, menså sparer man jo også ofte portoen.
  Syhilsen Lilian T Møller

  SvarSlet
 22. Hej Laila

  Mit forhold til udsalg kan kun tolkes på følgende måde:"Jeg kigger ind i morgen". Der mangler bagsidestof og noget til "midt i". Vi ses.

  Hilsen
  Kirsten

  SvarSlet
 23. Hej Laila.

  Min strategi på udsalg.... jah jeg er nok nem at påvirke med gode tilbud og har ikke altid rygrad til at modstå disse!

  Mange hilsner fra
  Bettina Herskind

  SvarSlet
 24. Udsalg,udsalg,udsalg, det er ikke det, jeg gør mest i. Mangler jeg noget, køber jeg det. Ja, med undtagelse af garn og stof/patchwork, der skal jeg rundt og snuse. Der ryger altid lidt i kurven. Skønt. Og det meste af det, skal nok blive brugt - før eller siden. Det kan godt være, der bliver lidt til lageret. Man skal jo heller ikke løbe tør. Godt nytår. Hilsen Jane

  SvarSlet
 25. Dette er mit første udsalg som patchworker, så jeg ved ikke rigtig hvad jeg forventer eller hvilken strategi jeg skal vælge. Men jeg har så meget jeg er igang med lige nu, så mon ikke jeg venter til det næste og ved så lige der hvad jeg skal gå efter. Men ellers så køber jeg jo efterhånden som jeg skal bruge det.

  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 26. Ikke nogen bestemt strategi, men køber, hvis det er meget billig eller der lige er noget som jeg mangler og så kan sparer på det.
  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 27. JA jeg lader mig jo ofte lokke, så det kommer tit til at være en god handel :):
  Så får jeg sikkert købt mere, men tænker det er jo udsalg, og man kan jo ikke gøre for man har svært ved at stoppe sig selv ,, vel !!

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.