fredag den 11. januar 2013

Quiltersjov 11. januar

Fredag med sne, det er sandelig januar. Udsalgstider er det, det kan også ses på antallet af indlæg her siden sidste fredag. ;( Nå, jeg har som sædvanlig nydt at bliver klogere på jeres svar. Tusind tak fordi, I tager jer tid til at skrive. Det sætter jeg stor pris på.

Jeg har trukket en vinder og skal sige tillykke til Kristina Hyldevang-Otto.
Du har vundet et gavekort på 125 kr. til BaliQuilt.

Vi er dermed klar til ugens quiltersjov, et puslespil! Denne uge med billedet af en quilt (wauv - stor overraskelse) syet med applikerede zoo-dyr skåret med Accuquilt skæremaskine. Skabelonen er er bestilt og på vej til BaliQuilt.

Saml puslespillet, hvis du har lyst, husk det er kun for SJOV!


preview35 pieceAccuquilt Zoo
Det er vist ingen hemmelighed, at jeg godt kunne bruge mere plads. Jeg leder med lys og lygte efter et egnet sted, hvor drømmen kan leves helt ud. Det bringer mig til ugens quilterfilosofiske ?

 

Hvis jeg fik mere plads til min patchwork, ville jeg........

Skriv fortsættelsen på sætningen her og deltag i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt. Sidste frist er fredag næste uge kl. 18.00

Rigtig god weekend......

26 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Hvis jeg fik mere plads til mit patchwork, så ville jeg indrette mig et rigtigt lækkert syrum med masser af reoler, skuffer, hylder og skabe....jeg ville have mit strygebrædt stående fremme permanent.....selv min symaskine ville få en fast plads. Jeg ville sortere alt mit stof i farveorden i hver sin skuffe/plastboks......og så skulle jeg selvfølgelig også have et kæmpe stort bord, så også min skæreplade m.m kunne ligge fremme permanent.......ja, drømme har man jo lov at ha´....god weekend :o)
  Mange syhilsener fra Tina

  SvarSlet
 2. Hvis jeg fik mere plads til min patchwork, ville jeg .... lege mere, eksperimentere mere og måske få lavet mere eller i hvert fald noget andet.....

  SvarSlet
 3. Hej
  Jeg ville have et bord med plads til at sy og skære på, så det og rummet ikke bliver fyldt med alt det, som vi ikke ved, hvor skal placeres. Jeg ville forhåbentig få lavet noget mere.
  Kh.
  Kristina Hyldevang-Otto

  SvarSlet
 4. Hvis jeg fik mere plads, ville jeg ikke have så meget rod :-) Det er i hvert fald, hvad jeg bilder mig ind.

  mvh
  Anne-Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke til dig, du er ugens vinder.

   Slet
 5. Ja det tør jeg da slet ikke tænke på.
  For jeg har oplevet at jo mere plads jeg fik, jo mere roder jeg mig ud i.
  Men hold da op hvor ville jeg gerne have mere plads.
  Og så skulle det hele bare ligge så flot i kasser og der skulle være meget vægplads til at hænge op på , sytråde i reoler, bøger på skrå . HMMM stoffet i FQ bokse,, hævesænkebord og 3 sy maskiner skulle stå fremme.. og og og og strygebrædt fremme. Musik anlægget, kaffemaskinen, computeren med broderimodulet sat til osv osv
  Og så skulle jeg nok love at tømme mine ting ud fra klædeskabene og under sengene og så den smule der lige har sneget sig ind i stuen også.

  SvarSlet
 6. Ja så tror jeg at jeg vil indrette et dejligt syrum. Og alle mine stoffer skal så ligges i farveorden og i kasser på en reol, så skal jeg have et hævesænkebord så jeg kan stå og sidde så det bliver mere behageligt ryg og skulder mv. sikke projekter man så kunne komme igang med.

  mvh
  Lisbeth

  SvarSlet
 7. Jeg har faktisk et OK sy-rum - det er i hvert fald plads til mig og mit grej. Det jeg kunne tænke mig, var at få plads til at kunne hænge alle mine vægtæpper op. I stedet for at de nu skal ligge rullet sammen oven på skabet - og komme op på skift sådan hen over året. Og selvfølgelig kunne jeg også bruge mere plads til at sy, men så ville jeg helt sikkert også rode dobbelt så meget :-)

  SvarSlet
 8. Jeg har haft dobbelt så meget plads, som jeg har nu, men jeg må indrømme, at jeg rodede ligeså meget som nu.

  Der er på en måde også noget positivt i rod, for det kan jo betyde, at man har gang i den, men udenforstående vil nok tolke en som et stort rodehoved. Ja det handler lidt om, hvilke øjne, der ser - ikk'.

  Jeg er glad for mit rod, for hvis mit bord var helt tomt, ville jeg absolut kede mig, så jeg vil have lov til at rode.

  Ha' en go' weekend.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 9. Hvis jeg fik mere plads ? nej det har jeg ikke brug for, men derimod en nyindretning af mit syrum, hvor jeg ville kassere en eller to af mine gamle reoler, hæve/sænkebord osv. Et mere praktisk møblement, i stedet for mit skrabsammen.
  syhilsner Esther

  SvarSlet
 10. Ville jag ha ett syrum. Då behöver jag inte strykbrädn, skärautrustning, tyg och symaskin på olika ställen.

  SvarSlet
 11. Hvis jeg fik al den plads, jeg kunne tænke mig, ville jeg anskaffe en longarm quiltemaskine!
  Så er jeg nemlig overbevist om, at alle ufoerne ville flyve hen på den og vips! være færdige smukke tæpper!
  Ønsketænkning ;-) jeg ved det godt, men man har jo lov at drømme.
  inge c

  SvarSlet
 12. Jeg har et ok syrum, men havde jeg mere plads, ville jeg gerne have et stort, fritstående skærebord og mere overskuelig opbevaring af stof og sygrej.

  Det allerstørste ønske ville være et separat værelse, så jeg ikke skal pakke alt væk, når jeg skal have sovende gæster. Men det er jo et valg mellem et syrum og et gæsteværelse, så jeg vælger syrummet!
  Annelise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg havde mere plads? Så ville jeg da sy fra morgen til aften!!!! Mange hilsner Inger

   Slet
 13. Anne Nyvang Christiansen12. januar 2013 kl. 14.48

  Jeg kan ikke tillade mig at beklage mig over manglende plads.
  Men - indrømmet - nogle gange drømmer jeg da om, at der også bliver plads i et af de andre rum eller i stalden til et udstillingslokale, hvor der så også skal stå den store quiltemaskine, jeg også drømmer om.
  Lige nu ønsker jeg mig nogle lette, flytbare design-vægge til det rum, jeg har - for væggene er fyldt op med reoler ..... stor smiler.

  Rigtig god syuge til jer alle.

  Kærlig hilsen Anne.

  SvarSlet
 14. Så skulle hver en lille ting ha´ sin helt egen plads. Jeg ville nok komme til at kede mig.....
  Hvor skulle inspirationen så komme fra?
  Quiltehilsen til jer alle fra Rita

  SvarSlet
 15. Det eneste jeg mangler, er en designervæg. Jeg må indrømme, at det ikke er pladsmangel, men dovenskab, at jeg endnu ikke har en. Jeg har et dejlig, stort, lyst sy værelse, med masser af hylder og kasser. Hæve/sænkebord og strygeplads, samt en stor bordplade og et par bukke, til at sætte op, når jeg skal lægge tæpper sammen. Alligevel er jeg slem til, at slæbe det hele ind i stuen ;-)
  Sy hilsen Lilian T Møller

  SvarSlet
 16. Hvis jeg havde, jo, er i gang med at sætte et rimeligt stort sy værelse i stand. Jeg glæder mig til at rykke ind, hvis det kunne blive større, skulle jeg nok finde anvendelse for det også. Hilsen Jane.

  SvarSlet
 17. Hvis jeg havde mere plads til mit patchwork, ville jeg udfolde mine inspirationer, få plads til alle mine patchworkdrømme, få flere "Ufo"er. Få et drømme sy værelse.

  Det sker først når et af mine børn flytter hjemme fra. "2 modstridende ønsker".
  Syværelse ja tak, et barn flyve fra reden, nej tak - først om 5-6 år.:-)
  Hilsen Pia fra Gørlev

  SvarSlet
 18. Hej Laila.

  Jeg har allerede mit eget hobby-rum, hvor jeg i forvejen breder mig med et stort hæve-sænke-bord, et skærebord med masser af skuffer, skabe og reoler. Ja min kæreste synes endda, at jeg har for mange møbler proppet ind i mit værelse.... men her skal han heldigvis ikke have noget at bestemme!
  Men hvis jeg kunne få et endnu større værelse og pengene også tillod det - ville jeg ønske mig en quilte-maskine..... en stor en.

  Mange hilsner fra
  Bettina Herskind

  SvarSlet
 19. Havde jeg mere plads til patchwork, ville jeg indrette et syrum, hvor der var plads til det hele, skuffer, skabe, bord til at skære ved og bord til symaskine osv.
  Venlig hilsen
  AC

  SvarSlet
 20. Hvis jeg havde mere plads, ville jeg gerne have et skærebord, der kan erstatte køkkenbordet. Mit stof skulle ligge fremme i stedet for i 4 klodsekasser (ja, det er mit "store" stoflager.

  SvarSlet
 21. Jeg har et syrum, men hvis jeg havde mere plads, ville jeg gerne have et tilskærerbord, og flere reoler så stoffet kunne deles op i farver. Men jeg er glad for mit syrum, det er dejligt bare at man ikke behøver rydde op hver gang man går derfra, og at det hele bare ligger klar, når man kommer derind igen
  mvh
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
 22. Hvis jeg fik mere plads, så kunne mine projekter komme op og hænge så jeg rigtig kunne nyde dem, jeg kunne få rigtig plads til alle mine redskaber, stoffer og bøger. De skulle ikke gemmes væk i et skab og findes frem hele tiden når jeg skal bruge dem.
  hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 23. straks sørge for at fylde den ledige plads op med mere stof mv. :-)

  vh
  Lisbet

  SvarSlet
 24. Hej Laila.
  Hvis jeg fik mere plads til mit patchwork, ville jeg gerne have et stort gammelt bogskab med glaslåger, som jeg kunne fylde op med færdige arbejder, så kunne jeg sidde der og nyde alt det jeg har lavet, samtidig med jeg laver det jeg holder mest af nemlig at sy patchwork, et permanent skærebord ville jo heller ikke være dårligt.
  hilsen jette hansen

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.