fredag den 14. december 2012

Quizvinder og løsning 13. december

Nåede at åbne for dagens låge lige på minuttet 10.00, puha det er sjovt !

Løsningen på spørgsmålet: Hvad koster det for trådklubben pr. måned EFTER første måned er 110 kr. Mange svar, ikke alle er korrekt, men spørgsmålet var nok også en smule tricky. En vinder er dog fundet med et rigtigt svar.

Stort tillykke til Tove Rasmussen i Roskilde. Din gevinst er en flot plakat med farvehjul, så du aldrig mere skal være i tvivl om, hvilke farver du skal vælge. Den bliver afsendt til dig i dag.

Du finder julekalenderen ved at klikke på kalenderquilten i menuen til højre. Det kan være dig, som vinder i dag ! Husk at skrive din adresse på, når du sender svaret på dagens quizspørgsmål, ingen adresse - ingen gevinst!

Det er nemt dele julekalenderen "ud" på facebook, maile til andre interesserede eller fortælle om den. Brug de små knapper nederst til venstre i indlægget. Gør andre quiltere glade, der er sikkert flere, som vil synes, det er sjovt at have sin egen quilterjulekalender.

HUSK, du kan nå at deltage i ugens QUILTER-sjov. Sidste frist er kl. 18.00, du kan vinde et gavekort til BaliQuilt. Klik her for at deltage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.