torsdag den 13. december 2012

Quizvinder og løsning 12. december

Først skal jeg beklage, at dagens låge blev lidt forsinket, men jeg ville så gerne fortælle om den nye klub. Derfor blev der lige optaget en lille video, så du kan få det hele at se. Du kan høre mere, når du åbner dagens låge i kalenderen.

Løsningen på spørgsmålet: Hvor mange hjerter kan der mindst sys efter mønsteret til Store Hjerter er 8. Der er kommet mange rigtige svar, der er trukket en tilfældig vinder blandt dem.

Jeg siger stort tillykke til Anne-Lise Brinkhard. Din gevinst er en flot Rhapsody Tote, som kan foldes sammen til ingenting, når den ikke er i brug. Den bliver afsendt til dig i dag.

Du finder julekalenderen ved at klikke på kalenderquilten i menuen til højre. Det kan være dig, som vinder i dag ! Husk at skrive din adresse på, når du sender svaret på dagens quizspørgsmål, ingen adresse - ingen gevinst!

Det er nemt dele julekalenderen "ud" på facebook, maile til andre interesserede eller fortælle om den. Brug de små knapper nederst til venstre i indlægget. Gør andre quiltere glade, der er sikkert flere, som vil synes, det er sjovt at have sin egen quilterjulekalender.

HUSK quiltersjov i morgen, sidste frist for kommentarer til lodtrækning der er kl. 18.00 i morgen. Klik her for at se quiltersjov.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.