tirsdag den 11. december 2012

Quizløsning og vinder 10. december

Løsningen på spørgsmålet: Hvor mange forskellige kalendere fås quiltehandskerne BaliQuilt er 3. Et lidt tricky spørgsmål måske, der har nemlig været fire. Men hvis du fulgte linket og talte efter, så var det ganske rigtigt tre stk.
Der er kommet rigtig mange svar og jeg har fundet en vinder, det er Inge Lise Hansen. Stort tillykke til dig, du har vundet en skabelon til et stof-kagehus. Jeg garanterer dig, at det ikke feder og er sjovt at sy. Deværre igen ingen adresse.

Du finder julekalenderen ved at klikke på kalenderquilten i menuen til højre. Det kan være dig, som vinder i dag ! Husk at skrive din adresse på, når du sender svaret på dagens quizspørgsmål, ingen adresse - ingen gevinst!

Det er nemt dele julekalenderen "ud" på facebook, maile til andre interesserede eller fortælle om den. Brug de små knapper nederst til venstre i indlægget. Gør andre quiltere glade, der er sikkert flere, som vil synes, det er sjovt at have sin egen quilterjulekalender.

2 kommentarer:

 1. Tillykke til min navnesøster - jeg blev så glad indtil bynavnet var Høng og ikke Nykøbing Mors, men så må man jo sige: bedre held senere, håber du bliver glad for din gevinst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Inge Lise
   Jeg kiggede lige efter mailadressen og det er faktisk dig, som har vundet. Tillykke med det, men der mangler adressen.... Så skynd dig at få den sendt til mig.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.