mandag den 10. december 2012

Quizløsning og vinder 9. december

Løsningen på spørgsmålet: Hvor mange forskellige størrelser fås quiltehandskerne i hos BaliQuilt er 4. Du kan se handskerne ved at klikke her.

Der er fundet en vinder blandt jeres besvarelser, så her mandag morgen glæder det mig at skulle sige stort tillykke til Solveig, som har svaret rigtigt på spørgsmålet. Desværre har jeg ikke adressen på dig, Solveig kun din mail sola@
Kontakt mig, så du kan få din gevinst. Gevinsten er i dag en flot patchworkkalender med mønster til de tolv quilts, som er på kalenderen. Du kan se den her.

Du finder julekalenderen ved at klikke på kalenderquilten i menuen til højre. Det kan være dig, som vinder i dag ! Husk at skrive din adresse på, når du sender svaret på dagens quizspørgsmål.

Det er nemt dele julekalenderen "ud" på facebook, maile til andre interesserede eller fortælle om den. Brug de små knapper nederst til venstre i indlægget. Gør andre quiltere glade, der er sikkert flere, som vil synes, det er sjovt at have sin egen quilterjulekalender.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.