lørdag den 15. december 2012

Hunters Star Accuquilt

Sådan kommer hjørnet til at se ud. Det er dæleme uhyggeligt, hvor nødvendigt det er for mig at have modellen liggende. Altså alle dele lagt op, som den færdige blok skal være. Ellers er det så sikkert som amen i kirken, at det går galt. Hm mon jeg lærer år gøre det, FØR det er gået skævt første gang !!!

3 kommentarer:

 1. det er dog vildt imponerende, så flot det bliver, og farverne er super seje.
  Rigtig glædelig jul.

  Julehilsen
  Mona Schnefeldt

  SvarSlet
 2. Ja, det er altså mægtig flot, du er sør`me skrap, Laila! Og nu er jeg nysgerrig: Hvad skal du bruge den til? ;-) Mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Tjah, Inger, Den bliver 150 * 150 cm, det er jo en lidt tosset størrelse. Men det er fordi, jeg ville have stjernerne til at krydse over midten. Så en dug måske eller en lapquilt. Har også tegnet mønster til dækkeserviet og løber / dinne for two. Det er SÅ sjovt!

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.