søndag den 16. december 2012

Quizvinder og løsning 15. december

Løsningen på spørgsmålet: Kan du købe et enkelt ark EQ Printable hos BaliQuilt er JA.

Jeg siger stort tillykke til Ninna Kofoed, Rødekro. Du har vundet en pakke Sewing Edge strimler fra Qtools. Mål dit sømrum op og sæt strimlen på, så har du præcise sømrum fremover. Se mere her om Sewing Edge. De bliver afsendt til dig i morgen.

Du finder julekalenderen ved at klikke på kalenderquilten i menuen til højre. Det kan være dig, som vinder i dag ! Svaret på quizzen skal afsendes fra julekalenderen. Husk at skrive din adresse på, når du sender svaret på dagens quizspørgsmål, ingen adresse - ingen gevinst!

Det er nemt dele julekalenderen "ud" på facebook, maile til andre interesserede eller fortælle om den. Brug de små knapper nederst til venstre i indlægget. Gør andre quiltere glade, der er sikkert flere, som vil synes, det er sjovt at have sin egen quilterjulekalender.

HUSK også at deltage i ugens QUILTER-sjov. Sidste frist er kl. 18.00, du kan vinde et gavekort til BaliQuilt. Klik her for at deltage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.