fredag den 4. maj 2012

Quiltersjov fra Samsø

Godaften i stuen, denne uge udgives quiltersjov fra sofaen på Ringebjerggaard på Samsø. Jeg er i hyggeligt selskab og har dagen igennem mødt mange glade quiltere.

Ugens vinder blev:

Hanne Kleberg Møller

Tillykke til dig, send mig en adresse og et farveønske.

Ugens quiltersjov er en rebus, løsningen har lidt at gøre med opholdsstedet.



Jeg deltager som regel altid på Dansk Patchworkforenings Træf, Quiltefestival i Aulby, Nordisk Træf, Festival of Quilts og i år går turen til Irland. Alt sammen afhængig af afstand og økonomi ;) Udstillinger ses forskellige steder og kan hurtigt kombineres til en lille udflugt. Jeg elsker at komme ud og se, hvad andre quiltere arbejder med og få inspiration og ideer med hjem. Dette bringer mig frem til ugens filosofiske spørgsmål:

Hvor tager du hen og ser patchwork ?

Skriv din kommentar og deltag i ugens lodtrækning. Du kan vinde Quiltmaker vol. 1, så løber du aldrig tør for quiltemønstre.

Rigtig god fornøjelse, god weekend og husk! Det er kun for sjov!



20 kommentarer:

  1. Jeg tager også gerne så mange steder som muligt, og altid til det årlige DPF træf som jo i år er i Roskilde, håndarbejdsmesser og hvor der ellers er lokale udstillinger......
    God weekend...

    SvarSlet
  2. Jeg tager til messer, gerne med overnatninger i B&B. Har en god veninde jeg rejser med til messerne...
    I år tager jeg til Aulby (tror jeg), derefter går turen til Ålborg til NQT...
    Ellers tager jeg rundt til vores lokale patchworkbutikker og samler vi en bilfuld, tager vi gerne over broen og ser hvad der sker på stofmarkedet i Korsør...
    Hilsen Mette
    http://framettesunivers.blogspot.com/

    SvarSlet
  3. Jrg kommer kun på træf i Aulby, da jeg arbejder i hjemmeplejen hver 3. week-end, er det svært at få til at passe med at man har fri. En enkelt dag i Aulby kan det dog altid blive til.
    Venlig hilsen Nina Christensen

    SvarSlet
  4. Jeg tager på messer og DPF Træf, og når jeg er på ferie i Jylland, besøger jeg alle de butikker, vi kommer forbi. På den måde får jeg mange gode ideer rundt omkring, og så synes jeg, det er sjovt at se de forskellige butikker og deres kreativiter.

    Hilsen
    Ingelise

    SvarSlet
  5. -tak for rebussen, jeg har löst den :o)
    Jeg tager ogsaa gerne paa messe af og til, men mest for at see paa nyt tilbehör osv. Inspiration henter jeg hovedsagelig paa nettet eller i mine utallige patchworkböger.
    kh
    Bente
    flot giveaway!

    SvarSlet
  6. Jeg tager til så meget som muligt inden for et rimeligt geografisk område. Jeg tager revance for alle de år, jeg har været på arbejde, når der foregik noget spændende i pw-kredse. Vi tager gerne på camping eller B&B når der er træf, og jeg besøger alle pw-butikker i nærheden, når vi ferierer i Jylland på Fyn og på øerne. Og udstillinger, jo flere, jo bedre! Jeg glæder mig til campingsæsonen begynder! Mange hilsner Inger

    SvarSlet
  7. Jeg kigger på udstillinger i nærområdet - men holder også af at samle inspiration udenlandsk. For 5 år siden gik turen til Pensylvania og efteråret 2011 var det Alsace - St. Marie-aux-Mines, som varmt kan anbefales.
    vh pia thomsen - lpthomsen@hotmail.com

    SvarSlet
  8. Jeg bruger ikke så mange penge på ferie i al almindelighed, men har nydt skønne, skønne ture til Pennesylvania, Alsace, Helsinki, Gøteborg og Birmingham. Er næsten altid til DPF-træf og gerne en udstilling eller tre i Danmark.
    Det er skønt for øjnene og sjælen at nyde alle de kunstværker og være sammen med dejlige mennesker.

    SvarSlet
  9. Aulby og DPF træf, der kommer jeg :)
    Skønt at se hvad alle de dygtige Quinder laver.

    Hilsen fra Kirsten

    SvarSlet
  10. Jeg nyder meget at besøge de små lokale udstillinger og samle inspiration
    Fanø var også rigtig godt og så er der jo det sociale med i de træf hvor man bliver "nød" til at overnatte
    DPF træffet er jeg altid på og måtte også til Prag i år
    Det levede nu ikke helt på til forventningerne.

    SvarSlet
  11. Jeg tager så mange steder, som det nu kan passe - altid DPF`s træf - på fredag NQT 2012 i Aalborg - Lillebæltshallerne - udstillinger - åbent hus - og suger idéer til mig i butikker og på nettet i alle de dejlige blogs og på facebook.

    SvarSlet
  12. Turen går i hvert fald til DPF-træf, og så små/store udstillinger rundt omkring. Det er ofte med andre sy-piger, det bliver en lille udflugt. Har været i Sverige et par gange. Og så er der butikkerne, der kan man jo suge til sig, der er en masse flotte quilts. Der er så mange super dygtige quinder rundt omkring. Og så er nogle spændende blogs. Hilsen Jane

    SvarSlet
  13. Helt sikkert Aulby, men også håndarbejdsmessen i Middelfart og DPF Træf. Skulle der komme en god udstilling et eller andet sted, ser jeg den gerne. Jeg kan også godt lide at besøge butikkerne, der som regel er fulde af inspiration!
    Hilsen Annelise

    SvarSlet
  14. Tager til Aulby, håndarbejdsmessen i Middelfart og DPF Træf og besøger gerne butikker, desuden ser jeg forskellige hjemmesider og netbutikker.
    Venlig hilsen
    AC

    SvarSlet
    Svar
    1. Tillykke til dig AC, du er ugens vinder. Send mig din adresse, så du kan få din gevinst.

      Slet
  15. Lisbeth Schwartz10. maj 2012 kl. 15.57

    Jeg tager til messer og træf. Jeg besøger også gerne butikker i hele landet når jeg har ferie. Man får en masse inspiration og jeg kommer aldrig tomhændet hjem. Jeg tjekker også hjemmesider og netbutikker.

    Hilsen Lisbeth

    SvarSlet
  16. Jeg er altid til Husflidsmesse i Viborg og så skal jeg til Nordisk Træf i Ålborg i år, men ellers bruger jeg meget at "lure" Blogge og forhandlernes hjemmesider.
    Hilsen Inge Lise

    SvarSlet
  17. Jeg tager gerne til DPF træf men synes, som vestjyde, at der er for langt til Sjælland. Jeg plejer at være til Håndarbejdsmesse i Middelfart, og Husflidsmessen i Viborg. Derudover bruger jeg internettet rigtig meget.

    SvarSlet
  18. Jeg besøger altid patchwork forretninger der hvor vi kommer i vores ferier og på vores bil turer
    Jeg har i flere år besøgt husflidsmessen i Viborg,Quilter udstillingen i Aulby.
    Jeg skal for første gang til Nordisk Træf som jo er i Aalborg i år,manden vil så besøge Aalborg zoo, så når jeg ser og føler på stof, kikker han på dyr ;-). fin fordeling.
    Mvh Lone

    SvarSlet
  19. Ja jeg har været på to træf af Patchwork foreningens, i næste uge skal jeg til Nordisk quiltetræf, det har jeg aldrig prøvet før så det er jo spændende og så er der jo også gruppen på facebook pachwork for alle + butikkerne, så det er ikke inspiration der mangelr, men tid til at prøve alle ideerne man får når man bevæger sig rundt i en rus af stoffer

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.