søndag den 13. maj 2012

Mit forbillede

Nyd denne video med et besøg hos Bryer Fallert, mit idol indenfor quiltning. Hun er helt fantastisk dygtig, nyd også hendes studie. Det er misundelsesværdigt.

Lærerigt og spændende at se og høre om teknikken. Du kan læse mere om hende i det nye nummer af Machine Quilting eller på hendes hjemmeside.


3 kommentarer:

 1. Det er jo fantastiske billeder, hun fremstiller. Teknikken er vist den samme, som vores lokale Eva Johannesen bruger. Meget enkelt - og dog!!!
  Det er altid så inspirerende at se, så tak fordi du lige delte denne.
  Ha' en god dag.
  Jane Olsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane
   Jeg kender ikke Eva Johannesen, men det lyder som om hun er værd at stifte bekendtskab med.
   God søndag aften
   Laila

   Slet
 2. Tak for at du gav os mulighed for at møde denne spændende quilterkunstner, sikke nogle vidunderlige smukke kunstværker hun laver! Det er dejligt at se hende dele sin kunst med andre. Jeg er ikke selv til kunstquiltning, men jeg nyder bare at at se andres værker. Mange hilsner Inger

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.