søndag den 29. april 2012

En blok hver dag - blok 119

Dagens blok hedder "Wheels" og måler 12", en pinwheel og jeg ELSKER dem bare. Der er brugt Persia og Blossom til denne blok.

Tiden går stærkt, jeg har meget at se til. Derfor kan der være dage, hvor dagens blok ikke kommer på. Måske kommer den senere, måske kommer den ikke. Men jeg vil stadig kalde dem "dagens blok", jeg er bare nødt til at prioritere min tid ind imellem.

Håber du vil nyde dem, som kommer på. Det gør jeg.

3 kommentarer:

 1. Det er kun godt,at du har noget at rive i, det skal man være glad for. Vi venter bare til du har tid,og det er altid spændende at se,hvad du tryller frem af hatten. Den blå farve "falder" ud, syntes jeg. Hilsen Jane.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jane. Hm, den blå var nok mest fordi, der er blå i blokken på kalenderen. Quilters Block A Day, som er mit udgangspunkt.

   Slet
 2. Dejlig og festlig blok, jeg elsker også bare pinwheels! Dejlige og glade stoffer, de passer lige til sådan en blok. Mange hilsner Inger

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.