søndag den 15. april 2012

En blok hver dag - blok 105

Dagens blok hedder "Arbor Window" og måler 12", perfekt til en grydelap, ik! Det er søndag og jeg glemte at huske på, vi skulle sige farvel eller på gensyn til Persia.

I dag kan vi byde velkommen til "Down Town". Der er ikke så mange stoffer i denne kollektion, så jeg har en mistanke om, at der bliver inviteret flere til festen senere på ugen.

Der skal selvfølgelig en kant på, inden den kan anvendes som grydelap - ja og en strop, men det magter EQ trods alt ikke.


En sjov gaveide til en, som har været i New York eller en tilsvarende storby med "skyline".

2 kommentarer:

  1. Den er godt nok sej! som mit barnebarn, Frederik, ville sige! Stoffet giver et helt andet udtyk til blokken, end den i kalenderen, hvor den ser det mere glas- mosaikagtig ud, sød og hyggelig. Med Down Town er den ligefrem blevet tjekket, rigtig flot! Mange hilsner Inger
    PS. Hvad betyder "Arbor", er det et havehus/skur, lysthus eller drivhus eller?

    SvarSlet
  2. Ja, det er en sej kollektion i sorte, grå og hvide farver. Arbor er noget i retning af lysthus.

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.