lørdag den 14. april 2012

En blok hver dag - blok 104

Dagens blok hedder "Hope of Hartford" og måler sørme også 10", den skal da have godt selskab med de andre 10"-fætre. En sjov blok, dejligt at den sådan er "kringlet" lidt ind i sig selv.

Quilten, ja den er jeg ganske godt tilfreds med. Jeg vil da gerne ligge under det på sofaen eller måske ude i haven ;))

Kanterne har jeg eksperimenteret lidt med, men endte ikke med et resultat, jeg synes om. Det må blive et projekt en anden dag.

Hyggeligt også at hilse på fredagens vinder, Lone Morsing, som var at finde blandt kunderne i butikken i dag.
Har du skrevet din kommentar til quilter-sjov denne uge?

Det er virkelig underholdende og lærerig læsning, så bliv endelig ved at skrive jeres kommentarer.

Mens jeg skrev, kom jeg lige på den tanke, at quilten kunne have stolper. Det måtte afprøves, jeg kan lide det - men den afsluttende kant kan jeg ikke greje ENDNU!

Trekantblokkene blev skiftet ud med det storblomstrede, meget spraglede stof. Det skønne er, at den findes i både røde og blå nuancer, så der er lidt for enhver smag.

7 kommentarer:

 1. Jeg er meget glad for dagens blok, jeg har syet den engang (lidt mindre) til grydelapper. Den er meget sød, synes jeg, og det er en skøn quilt du har lavet. Jeg kan vist nok bedst lide den med stolperne, og hvad er der dog galt med kanterne? Jeg synes, at det ser fint ud! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Inger, jeg ville gerne have en kant mere og det er den, jeg ikke kan få til at se ud, som jeg vil.

   Slet
 2. Svar
  1. Tak for det, jeg er også blevet lidt lun på de stoffer.

   Slet
 3. Ja, hvad ska man sige, den er super flot. Hilsen Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Så siger jeg bare TAK til dig, Jane.

   Slet
 4. Hej Laila

  Jeg synes også at blokken og quilten er super sød......dog foretrækker jeg modellen uden stolper......og jeg kan godt forstå at du vil have en kant mere - det ville se rigtigt godt ud.
  God søndag.... :o)

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.