søndag den 25. marts 2012

Månedens mønster

"I en kælder sort som kul"


Velkommen til premieren på månedens mønster, som i marts er en dækkeserviet. Du kan hente mønster og vejledning gratis og bruge det lige som du vil. Dog må det ikke videresælges.

Du finder også et par forslag til andre stoffer i mønsteret og jeg hører rigtig gerne fra dig, hvis du har kommentarer til det.

27.03.12 Annelise B har været så rar at gøre mig opmærksom på et par fejl. De er rettet og ny udgave kan hentes.
Skriv hvis du kan lide det, skriv hvis du har fundet en fejl, skriv hvis du ikke forstår, hvad jeg skriver, skriv og fortæl, hvor DIN udgave kan ses eller send mig et billede, så lægger jeg det ud her.


Rigtig god fornøjelse.


6 kommentarer:

 1. Tusind tak for det fine mønster, det kan man jo altid bruge..... ;-)

  SvarSlet
 2. Godt mønster. Tusinde tak.
  Hilsen Kirsten
  Blog: Knude på tråden

  SvarSlet
 3. Fint mønster,det kan jeg godt bruge, tusind tak! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 4. Da jeg så den dækkeserviet hos dig, fik jeg lyst til at lave de. Nu er det bare om, at komme igang. 1000 tak for et godt mønster. Super søde mus. Hilsen Jane.

  SvarSlet
 5. super spændende og anderledes dækkeserviet, så mønstret har jeg gemt....det kan så tages frem når jeg er færdig med mine projekter...Mange tusind tak skal du have. Hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Rigtig sød dækkeserviet.....har købt stof til det i aften hos Korsør Quilterne hvor Marianne havde mønstre og stof med fra dig - iøvrigt en super god idé....det må du gerne gøre lidt oftere :o)

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.