mandag den 26. marts 2012

En blok hver dag - blok 86

Dagens blok hedder "Honor Badge" og måler 12", en anderledes logcabin. Jeg har skrevet det før, det gør altså noget ved blokken, når den sættes på højkant. Også selv om det kun er kvadratet i midten.

Efter jeg har sat billedet af blokken ind, tror jeg, det kunne pynte at udskifte den sorte med brune prikker med en lysere farve. Men det bliver ikke i dag, sofaen kalder. ;)

4 kommentarer:

 1. Da jeg først så blokken, tænkte jeg at det var en sjov variation af log cabin, som nok skal prøves en dag. Jeg synes, det er en fin blok, og den er god med Normandy Court, flot, flot! Mange hilsner Inger (som har haft en ufo-log cabin i over 1 år).

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har syet en logcabin for længe siden, det er sådan en flot blok med mange variationsmuligheder. Måske det snart er tid til en ny.

   Slet
 2. Hej jeg kan nu godt lide den som den er, der er lidt dramatik over den KH Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, jeg lader være sådan og prøver så også med lidt andre farver. Men heldigvis er vores smag forskellige og det er det, som er helt vidunderligt ved quilts.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.