søndag den 18. marts 2012

En blok hver dag - blok 78

Dagens blok hedder "Double Irish Patches" og måler 10", det vil sige, den er bygget op af kvadrater på 2 x 2 ". Stofferne er fra kollektionen Normandy Court fra Bernatex.

Hm, du tænker måske, det er en kedelig blok. Det gjorde jeg i hvert fald. Men jeg kiggede lidt tilbage og fandt et par blokke mere på 10", som kunne bruges sammen med denne.

Ja, der gik nogen timer med lidt leg og valg af stoffer. Jeg er ikke helt glad for kanterne, prøver at regne den ud. Altså hvis blokken er 10 x 10 og første "border" og anden "border" - hvordan er forholdet mellem dem for at sammensyningerne mødes pænt?? Forstår du, hvad jeg mener?

Her er resultatet af min leg, så jeg nåede ikke at skrive vejledning til månedens mønster. Det er godt, der tid tilbage af marts endnu.


Stofferne er stadig Normandy Court fra Bernatex. Dagens blok ER den samme, men bare med flere end to stoffer.

3 kommentarer:

 1. Ja, jeg tænkte også hm., hvad skal vi bruge den blok til, det er jo "bare" 25 ens kvadrater? Dem kan man da altid lave, og det har de fleste af os sikkert allerede gjort? Men det er en flot quilt du har lavet, Linda! Blokken er integreret, og ikke bare "fyld" i quilten, godt gået! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld trykfejlen,Laila, jeg ved da godt, at du hedder Laila! Undskyld igen, hilsen Inger

   Slet
 2. Inger, det ved jeg godt, du ved. Det er bare helt i orden, jeg er så glad for dine kommentarer.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.