lørdag den 17. marts 2012

En blok hver dag - blok 77

Dagens blok hedder "Double Irish Cross" og måler 10", endnu en applikationsblok. Jeg kan "ætte" hitte ud af at forme "runde" hjerter. Det bliver EQ's lidt spidse hjerter, prøvede med buer, men det duede ikke helt.

Lidt af en udfordring, men denne gang valgte jeg at bruge "wreath"-vækrtøjet. Tegne et hjerte og vælge at oprette en "wreath" en kreds. Jeg ville have fire hjerter, som udgangspunktet var i dagens blok på kalenderen.

Dagen i dag er brugt sammen med mange herlige quiltinder på venskabsdag i Fuglevad Mølle afholdt af Sokkelundquilterne, De Grønne Quilterne og Gentofte Quilterne. Tak til jer for en utrolig hyggelig dag, dejligt at møde jer "live".

3 kommentarer:

 1. Den kom da til at se meget sjov ud, og stoffet er da flot! Men jeg glæder mig til nogle "rigtige" patchworkblokke, jeg er altså ikke særlig vild med alle de applikationer i blokkene. Men stofferne er alle tiders! God søndag, mange hilsner Inger

  SvarSlet
 2. Sjovt at se, har lige siddet og leget med "Wreath" værktøjet efter manualen, skal hilse og sige, det er ikke spor let, så jeg må øve mig noget mere.
  Mange Hilsner Mona

  SvarSlet
 3. Prøv med skabelonplast, det man kan stryge på. Så er det ingen sag , at lave buer :)
  hilsen Kirsten, der har brækket venstre håndled, og skal gå med gips i 5 uger. Surt

  Blog: Knude på tråden

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.