tirsdag den 10. januar 2012

En blok hver dag - blok 10

Dagens blok hedder "Five Spot" efter de fem "pletter" i form af kvadrater som diamonds. Blokken er stor 18", så min første tanke var en dækkeserviet eller løber. Men det blev alligevel til et slumretæppe mere. Gad vide, hvem der skal slumre under alle dem ;O

Stofvalget blev jeg faktisk inspireret til af Karen, som bestilte stoffer i gul, orange og grøn fra Kashmir , Kensington og Simple Pleasures alle tre fra RJR Fabrics. Det er altid spændende at lægge rullerne op og se hvordan de passer sammen. Jeg tænkte, aiiiij, det går ikke. Men de blev faktisk rigtig flotte sammen. Så jeg nuppede ideen med her over til dagens blok.

Dagens blok i to forskellige udgaver, "kun tolv blokke i det hele til en quilt i størrelsen 56 * 74 " (ca. 142 * 188 cm.) Det er vist mere et sengetæppe til 1½ mands.

Den kunne også bruges som lille borddug med bare en blok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.