mandag den 14. februar 2011

Nøjagtig søm

Nøjagtige sømme er ikke let, syntes jeg. Denne video giver god hjælp til, hvordan jeg kan sy en fuldstændig nøjagtig 1/4 " søm. Jeg har set den farvede "tape" før, men ikke den gule trekant. Men den har hun sikkert i butikken. Faktisk var jeg forbi Alicias Attic, som Marci Bakers butik og hende på videoen, da jeg var i Colorado i december for et år siden. Desværre var butikken lukket, men jeg har købt et par af hendes bøger. Hun har blandt tumbling blocks og nydesignede logcabin.

I don't find scant seams easy. This video helps in getting better at the scant seams. I've seen the coloured "tape" before, but not the yellow trinangle. Surely she has it in the shop. When I was in Colorado december a year ago, I actually visited Alicias Attic, it's Marci Baker's shop and the woman in the video. Unfortunately the shop was closed, but I have bought a couple of her books. She is doing tumbling blocks and redesigned logcabin.

2 kommentarer:

 1. Hi Laila, I just wanted to let you know that you are a non reply blogger , which means I can not email you a reply so you should go into your profile and select yes for replies . Tahnks for your lovely comments .Sheila

  SvarSlet
 2. Hei, jeg får ikek til å svare deg direkte på det du spør om i bloggen min, så jeg må legge inn svaret her (du har innstillinger på bloggen din så vi ikke ser mailadressen dinnår du legger igjen kommentar hos andre)

  Målet vårt er at alle langtidssyke (kreft, hjertesykdommer og lignende) skal få hvert stitt teppe. de får det til odel og eie, og mange har det med neste gang de kommer inn på sykehuset.
  Du kan se flere bilder i teppebloggen til trondheim her:
  http://tepper-trondheim.blogspot.com/

  og lese litt mere om aksjonen her:
  http://www.nqf.no/tepper_som_varmer.htm

  Sølvi i Trondheim

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.