fredag den 11. februar 2011

Mystery 133

Onsdag eftermiddag lykkedes det at komme videre med mystery-quilten fra Planet Patchwork, toppen er nu færdig og klar til quiltning. Hm, det er som om, der snart ligger en del til quiltning. Nå, det elsker jeg, så det bliver spændende at komme i gang med. Kan huske, at Ricki Tims i en quilteudsendelse sagde, at vi skal planlægge hvilken quiltning, der skal anvendes allerede, når der vælges stoffer. På den måde er valget truffet og det lyder meget fornuftigt, men jeg har ikke formået at efterleve det endnu!

Finally I got on with the mysteryquilt 133 from Planet Patchwork. The quilttop is now ready for quilting. Hm, it seems to me, that I have quite a lot of quilt-tops waiting. Well, I really love the quilting, it'll be great fun to to get the this part. I remember, that Ricki Tims in a quiltshow said, that we should be planning the quilting along with the choice of fabric. this way the choice is made, sounds good, but I haven't been able to do it yet!

2 kommentarer:

  1. It is beautiful Laila , I love basket quilts and naybe I should have done this one but I did save it on my computer incase the desire arises ;-) Have fun with the quilting.

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.