fredag den 4. februar 2011

BOM Southern Skies

Torsdag ankom første pakke med stof og mønster til en blok til årets BOM fra den tyske patchworkbutik. Ja, hun bestiller det fra England, tror jeg. Det er fra Thimbleberries og i en nuance, som jeg ikke normalt ville vælge. Så det er spændende at se, hvordan det bliver. Inden stofpakken kom, fik jeg et bonusmønster med et lille projekt med en hjerte-nålepude i strimler. Ganske sødt.

The first part of the BOM from Thimblederries arrived thursday. I've ordered it through the german shop and I think they get it from England. The fabrics are in a colorway which I normally wouldn't choose. It's exciting to watch the project growing. Before this part arrived, I've also got a bonusproject - a small pincushion. Very nice.

1 kommentar:

  1. That is a beautiful quilt Laila , I can't wait to see it progress . Sheila

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.