mandag den 17. januar 2011

Nye bøger bestilt


Jeg så quiltshow i går, udsendelsen med Susan Carlson, som har syet de mest fantastiske quilt. Se billederne i et andet indlæg, du kan søge på susan carlson, så dukker de op. Jeg er helt solgt, den bog måtte da bare bestilles. Det er hermed gjort. "Serendipity Quilts" er på vej. Tænk at kunne bruge alle rester og måske ende med at kunne bare noget i retning af Susan.

Når jeg så nu var i gang, kiggede jeg på min ønskeseddel hos Amazon og bestilte "Fresh Quilting." Nu er det bare at vente for endnu mere inspiration, som om jeg ikke har nok projekter for tiden ;))

Jeg skal nok fortælle om bøgerne, når de kommer.
I watched the quiltshow with Susan Carlson yesterday, she has made the most wonderful quilt. Look at the pictures else where in this blog. Make a search for susan carlson and they will show. I was so thrilled after the show, that I had to order her book. it's done and "Serendipity Quilts is on it's way. Imagine being able to use all scraps and in time maybe end up being just somewhat as talented as Susan

Started shopping I might as well get another book, I looked at my wishlist and chose "Fresh Quilting".
Now it's just to wait for even more inspiration as if I don't have enough projects at the time being ;))

I'll let you know about the books, when they arrive.

2 kommentarer:

  1. Kender ikke den øverste bog, men du kan godt glæde dig til nr. 2. Den sætter tingene så fint i perspektiv. God læselyst!

    SvarSlet
  2. Jeg havde sat den på ønskesedlen, og da jeg læste din anmeldelse af den, ja - så var jeg jo slet ikke i tvivl. Syntes godt med de ensfarvede stoffer.

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.