lørdag den 1. januar 2011

Mystery Quilt

Hvert år på nytårsdag afvikles en Mystery Quilt via Planet Patchworks hjemmeside. Forinden har jeg fået stofmængde og skærevejledning. Kl. 16.00 dansk tid går det løs, time for time afsløres mønsteret.

Jeg deltog sidste år, mens den blev afviklet. Det var sjovt. Du kan også vælge at hente og gemme instruktionerne, de er kun tilgængelige en uges tid, som jeg husker det. Der var en mindre fejl i mønsteret sidst, som blev rettet undervejs, fordi der også er et charrum åbent. Her diskuterer (primært) amerikanere og alle andre deltagere mønsteret og fremskridt rundt omkring.

Jeg har valgt stofferne til dette år - titlen er "Diminitive Vessels". Det ender med et kvadrat på 35", som kan anvendes til dug eller lap-quilt.

1 kommentar:

  1. Det spændende, det bliver sjovt at se den engang.

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.