søndag den 2. januar 2011

Mystery Quilt 2

 
Part 2 HST

 Puha, det var en hård nyser i går. Da vi kom til del 3, stoppede "festen" et øjeblik i Korsør. Målene passede ikke helt. Så er det jo smart at være på en chat med "forfatteren" og en masse andre skønne quinder, som kan give råd og vejledning. Hm, måske tager de det ikke så tungt med spidserne eller måske er de bare så søde og vil ikke tage modet fra mig. Jeg hælder mest til det sidste.

Jeg gav op kl. 23.15 og smuttede under dynen, der mangler stadig noget. Måske det bliver i dag???Part 3 Bottom of b.....s (baskets)

Uuuh, It's was a hard one last night. we reached part 3 and the "the party" stopped for a minute. The segments didn't quite match. Then it is so brilliant to be on the chat with the designer AND lots of other beautiful women, who can give you some advice to move on. I don't know if they don't take it as hard with the points not matching OR if they are so nice that they just want to encourage me to keep going. I believe in the last part.

At 23.15 p.m I gave up and went to bed still missing something. Maybe I'll do it to day??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.