onsdag den 1. december 2010

Facric cut - skåret stof

To day I got the fabric cut with the freezerpaper templates ironed on AND with vliesofix on the back as stabilizer. I've drawn the pattern on tear-away-stabilizer and am now ready to stich the segments. They will be stiched along the edge of the freezerpaper, this will help me knowing where the next segment should be aligned.

Susanne and I will be sewing on this project again december 9. It is so much fun starting this project. I like the size of the project, makes it possible.

In Danish:
I dag fik jeg klippet alle delene ud og strøget frysepapir på forsiden OG vliesofix på bagsiden som stabilisator. Nu er delene klar til en søm lige på den anden side af frysepapiret. Denne skal guide mig til præcis at kunne se, hvor næste del skal dække.

Susanne og jeg syr videre på projektet den 9. december, det er bare så sjovt at begynde et nyt projekt. Og så er det en meget overskuelig størrelse.


Published with Blogger-droid v1.6.5

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.