onsdag den 29. december 2010

Monika Irburg


Anden patchworkshop blev nuppet efter besøg på et røgeri, herligt at Birgitte, som ikke syr patchwork, stadig syntes, det er ok at kigge indenfor i sådanne butikker. ;)) Denne gang var det Monika Irburg i Bad Segeberg. Gps'en var ikke vild med det og forsøgte flere gange at få os ned ad en gågade, men nu er vi ikke sådan at narre. Vi tog IKKE gågaden og fandt selvfølgelig frem til butikken, som lå for enden af gågaden ved et torv.


Strikken kan lige skimtes til højre og lige frem quilt.
Hos Monika var der stort set tilbehør og grej til al slags håndarbejde, en stor afdeling med lækker strik, hatte, broderi og naturligvis qult og patchwork. Lidt indkøb blev det da også til her, desværre var mønsteret på quilten på forsiden af bladet IKKE i bladet. Og ved nærmere eftersyn så har den været i Kludemagasinet, bare i andre farver. Tsk tsk.

Indehaveren var travlt optaget i telefonen, af samtalen kunne jeg forstå, at det drejede sig om noget, der var stillet udenfor, som ikke kunne tåle frost. Vigtigt nok, men det betød også, at vi ikke oplevede hende meget som sælger. Det kan være rart nok at tusse lidt rundt, meeen de må også gerne lige være der. Ja, det er ikke nemt at stille folk tilfreds. Men et pænt udvalg, så det var ikke spildt at besøge Monika.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.