mandag den 29. november 2010

Quilted Symphony

Truly a wonderful and very inspiring book and I did it again. Was tempted to start yet another project and this time from this book. Me and my friend Susanne will be sewing the first project in the book, actually it's the one on the bookcover. I've drawn the pattern on freezerpaper and found the fabric. We are meeting on wednesday and will be cutting out the fabric there.

In Danish: En helt vidunderlig bog, som var skyld i, at jeg gjorde det igen. Begyndte på endnu et projekt og denne gang fra bogen her. Susanne og jeg skal sy det første projekt i bogen, det er faktisk det, som er på forsiden af bogen. Jeg har tegnet mønsteret på frysepapir og fundet stoffet frem. Vi mødes onsdag og skærer delene ud.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.