tirsdag den 30. november 2010

Christmas Quilting Calendar

Tomorrow is the December 1. and wouldn't it be nice having a christmas QUILTING calendar? I've made one and hope you'll enjoy it as much as I did by making it. ;)) It's absolutely free and made just for the fun of it.

Every day from December 1. till December 24. you can stop by my blog and find the calendarlink here. You'll get additional info this way.

Have fun out there!!

Visit Calendar

In Danish:
I morgen er det den første december, ville det så ikke være helt vidunderligt med en quiltejulekalender? Jeg har oprettet en og håber du vil få det ligeså sjovt med at åbne låger, som jeg havde det med at lave den.
Den er helt og aldeles gratis og bare lavet for sjov.

Hver dag fra 1. - 24. december kan du kigge forbi bloggen og finde kalenderlinket. Du vil få ekstra information på den måde.

Rigtig god fornøjelse.

Se kalenderen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.