tirsdag den 6. juli 2010

MC-patchwork-tour

I dag skulle det være, min motorcykel skal ud i det fri og mærke vinden i hjulene. Hvor skal vi hen ? Tja, det er da nærliggende at køre til et par patchworkbutikker. Det blev til Chenille og En Bente-ting på Falster, i alt 250 km fra start til slut.

Først hos Chenille som havde tre smukke quilts hængende på en snor på skuret til højre i haven. Jeg kom til at tænke på turen til Pennsylvania, hvor det var meget brugt med ophængning på den måde.En hyggelig butik med mange flotte stoffer og fine modeller. Tog en kop kaffe efter shopping ved havemøblerne bag butikken.

Derefter videre til En Bente-ting, som virkelig ligger ude på landet. Det sidste stykke gennem en smuk grøn skov. På gårdspladsen blev jeg mødt af et sjovt skilt, som nok kun er morsomt for quiltere. ;))
En fin butik med rigtig mange stoffer og tilbehør og en meget kælen hund.

 Og jo, der kom lidt stof og en limspray i sidetasken, det kunne næsten ikke undgås, vel?
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.