fredag den 9. januar 2009

Stained GlassTuesday this week I went to our monthly guild meeting and Rita showed us how to the Stanied Glass technique works. I haven't been able to fall for that - just untill this tuesday. It was so funny. I tried to keep it small, not getting any new bigger projects. Potholders, it will be. The first one, well the top, is finished. I'm out of bias tape for now. But don't worry, I sure will find other projects to work on untill the tape is present.
In Danish:
Tirsdag var der symus igen, Rita viste Stained Glass og det kunne jeg overhovedet ikke se noget som helst interessant i. Altså lige indtil i tirsdags ! Det var så nemt og sjovt at sy. Jeg forsøgte at holde det i det små, ikke begynde på et nyt stort projekt. Grydelapper! Den første, toppen, er færdig og så var der ikke mere bias tape. Men jeg finder jo nok noget, indtil der er bias tape på lageret igen.


1 kommentar:

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.