lørdag den 16. november 2019

Dorthes smukke quilt

Det kan godt være, at udstillingerne var flotte "over there". Men så prøv lige at kigge Dorthes smuksak ! Den er ydermere også quiltet med skabeloner af Dorthe, det er Dorthe til venstre på billedet. Ruller du helt ned, så kan du hygge med at samle hendes quilt, der er nemlig puslespil.

Det er sagt før, men jeg gør det igen. For det kan nemlig ikke siges for tit.

Det er flot, det du syer - du kan godt og du skal være stolt af det. BASTA.

Sådan er det, f..k janteloven og rank ryggen, vis frem med stolthed og glæde. Nyd det, du har kreeret. Det viser lige præcis, hvad du kunne på det tidspunkt i din patchwork-udvikling.

Du vil nok nikke genkendende til det. At når du har fulgt andre patchworkere gennem noget tid, så sker der noget, som tiden går. Er du nysgerrig og villig til at gøre en indsats, så rykker du lidt hele tiden. Og det kan ses på det, du syer.

For noget tid siden kom jeg forbi en lille quilt, som jeg syede for mere end 10 år siden. Faktisk nok nærmere 15 år. Og jeg gøs lidt ved synet af min quiltning. Men vendte det lynhurtigt om - du er sgu blevet meget god til at quilte !

Så en lille opsummering:

  • Rank ryggen og vær stolt !
  • Vis frem med glæde !
  • Nyd at se dine fremskridt !
Et sted hvor der øves at vise frem med glæde er i min gratis gruppe "Et par sting om dagen". Der er jævnligt en pralerunde, hvor der slås billeder op af de smukkeste sager. Det koster kun din mailadresse og lidt plads i din mailboks at være med. Du bliver nemlig kun lukket ind, hvis du slipper mailadressen og bliver tilmeldt mit nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig her

I Lappeland ser jeg med største fornøjelse, hvordan de indfødte (lappelænderne) rykker deres færdigheder. Det går ikke stille og roligt, faktisk så tager de det ene store hop efter det andet. De får hver måned en ny video med en teknik til at få brugt resterne. 

Og nu kommer der bonus  - der kommer en video med ideer til, hvordan du kan organisere og sortere dine rester. 

Og der kommer en video med Morten Kyndbøl, som fortæller om at passe sin symaskine, bruge de rigtige nåle og en god tråd. 

Og der kommer en BOM med en ny del hver måned.

Og der kommer en video, hvor en skøn helt almindelig patchworker med en særlig evne til at skabe restetæpper viser frem. 

Er der ikke lukket for tilgang? Jo, det var der. Men der er åbent igen, så kom frisk. Det hele koster bare 97 kr hver måned så længe, du har lyst til at lege med. 


Indtil vi ses, så hav en fortryllende dejlig weekend

Og husk! Et par sting om dagen - det hjælper på sagen !

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt




2 kommentarer:

  1. Inger R.
    Hej Laila! Den er da flot, quilten! Tillykke til Dorthe med det store, fine tæppe i lækre farver, og så er det oven i købet er færdigt, sejt!! Ja, vi kender vist alle til det at se på vores tidlige patchwork-projekter med andre øjne. Men jo mere vi syr, desto pænere bliver det jo efterhånden. Selv om jeg ikke selv hører til de mest flittige patchworkere, kan jeg tydeligt se forskel på mit patchwork fra dengang og til nu. Og så er det også guld værd, at sy sammen med andre! Det er bare så hyggeligt, man lærer meget af hinanden. Og så er der bare en mærkelig ting mere: Quinder, som syr patchwork er bare så SØDE!! Tak for puslespillet, Laila, mange hilsner til alle,
    Inger

    SvarSlet
  2. Hvor er det sjovt, at se mit tæppe omdannet til Puslespil. Tak, Laila. ��♥️

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.