lørdag den 30. november 2019

Blazing Star et oplagt projekt i Lappeland

Som trofast læser af mit nyhedsbrev kan du måske huske, at jeg har været afsted på tre dages intensivt kursus denne uge. 

Éllers gør det ikke noget. Bortset fra at det helt sikkert vil få betydning for dig. Du skulle gerne opleve, at mit nyhedsbrev bliver bedre. Mere overskueligt. Opdelt i mindre bidder. Og ja, det betyder, at der kan komme mere end en mail på en uge. 

​​​​​​​Og her er lige netop DIN mening mega vigtig for mig. Jeg vil altid gerne høre fra dig og nyder hver en kontakt med dig. Men jeg har virkelig brug for at høre fra dig nu. 

Smid mig en mail og fortæl, hvis der er EN ting, der skal være med i mine mails til dig - hvad er det?
Altså: Hvilken ENE ting vil du ikke undvære fra mig i mine mails?

Du kan svare mig her  eller i en kommentar herunder

Jeg siger på forhånd tusind tak for dig og hjælpen. Uden dig - ja så var der ingen BaliQuilt. Det skal du vare lige vide. 

Billedet er Jannies fantastiske Blazing Star Quilt. Den er skåret med Accuquilt. 

Og kunne fint være syet af dine rester sammensat med et bundstof. Lige præcis et projekt som kunne være i Lappeland, hvor der er specielt fokus på at få brugt det, du har. 


Længere ned kan du samle puslespillet med billedet af Jannies flotte quilt. 

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt

1 kommentar:

  1. Inger R.
    Hej Laila! Hold da helt op, hvor er den flot!! Jeg tror ikke, jeg har set en quilt med Blazing Star før, godt gået, Jannie! Flotte farver, og så hører den nok ikke til nemmeste, quilten. Nu har jeg siddet og gloet på den, og prøvet at regne ud hvordan den kan fikses, og hvilke rester af mine, der evt. kan bruges. Men der skal vist nogle nye "rester" til! Tak for puslespillet, Laila, og mange hilsner til dig og alle jer andre tosser,
    Inger.

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.