lørdag den 5. maj 2018

Bus til Kreativt MidsommerMarked

Kære Patchwork-ven
Endnu en uge er næste ovre, det går da forrygende stærkt. Men bare tiden er brugt med noget, som du kan lide og har nydt at gøre. Så gør det ikke noget. Så husk, at et par sting om dagen, det er sagen.

Har du fulgt lidt med i det, jeg vælger at bruge tiden på, ja så ved du, at jeg arrangerer korte og længere busture. En af de korte er fra København over Køge til Kreativt MidsommerMarked. Det er et lækkert tilbud, hvor du nemt og hurtigt bliver bragt frem i luksusbus til årets måske hyggeligste marked. Nemlig Kreativt MidsommerMarked.


Ni personer er ikke nok
Men der skal dæleme mere end 9 personer til at betale for løn til chaufføren, brændstof til bussen og lidt til busselskabet. Jeg tjener ikke på turen, men tilbyder det som service til jer, som ikke orker at vente på tog, skifte på en station undervejs. Og vente igen, når du skal hjem. Men i stedet kan møde op på angivet tid, sætte sig godt tilrette, blive kørt til døren og det samme på turen hjem.
Slå til nu, ellers er det måske for sent
Det er NU, du skal tilmelde dig, hvis du vil med. Og kender du nogen, som kunne være interesseret, så DEL dette indlæg til dem. der er knapper til det i bunden. Nemt og enkelt. Det ville være ærgerligt, hvis bussen ikke kører i år. 


Længst nede i indlægget her finder du ugens puslespil, som pudsigt nok også handler om MidsommerMarked. 

Hav en skøn herlig weekend

Glade hilsner
Laila

BaliQuilt
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.