lørdag den 7. april 2018

Turen er gået til Prag og patchwork

Jeg befinder mig lige nu i Prag. Og har medbragt 39 quinder, en mand og en chauffør. En mægtig god cocktail, som medfører hygge, grin og mange gode oplevelser. Vi kørte tirsdag morgen fra Korsør og det er allerede sidste dag.

Det var den korte udgave, du får den lange udgave om turen senere.

Nu gælder det kun om at få et nyhedsbrev og puslespil klar til dig.

Skulle du have lyst til at tage med på tur, så er der en tur til Alsace i september. Her er det lige nu 10 pladser tilbage. Der røg to i går.
Du kan også sende mig en mail og blive skrevet på "interesseret"-listen til Prag næste år. Så bliver du kontaktet, så snart der åbnes for tilmelding. Det bliver 2. - 7. april 2019.

Herunder kommer puslespillet, som en af den tjekkiske quilter Veras smukke quilts. Hende havde vi fornøjelsen af at høre fortælle på botellet efter messen.

Kan du have en skøn weekend.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt




2 kommentarer:

  1. Inger R.
    Hej Laila! Tak for puslespillet, det er en meget smuk quilt, men den var ikke det nemmeste puslespil! Det lyder dejligt med jeres tur til Prag, håber I alle havde en god tur hjem. Mange hilsner fra Inger.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Inger
      Velbekomme. Nej jeg vidste godt, at det ville være et af de svære puslespil. Men er sikker på, at du klarede den.
      Glade hilsner
      Laila
      BaliQuilt

      Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.