lørdag den 3. marts 2018

Fleksjobber på arbejde

Har du fulgt mig bare lidt tid, så vil du vide, at der er rigtig mange ting at se som butiksejer. Og det er ikke begyndelsen på en klagesang, så bare rolig.

Der er så nogen ting, som jeg har købt mig hjælp til. Jeg har nemlig fundet Lars Erik, som er ansat i et fleksjob hos mig. Det hedder stadig fleksjob, men har ikke noget med tilskud for timerne til mig at gøre. Nej, ansættelsen er som en helt almindelig hvilken som helst anden medarbejder. Jeg betaler for de timer, Lars Erik arbejder hos mig. Og han får suppleret op med flekslønsydelse.

Det er Lars Erik, som gør rent for mig. Og han er bare god til det. Og så pakker han ordrerne fra webshoppen. Og det gør han også godt. For at udnytte hans tid bedst, så pakker vi ordrer to gange om ugen, nemlig mandag og torsdag. Men skal du bruge noget hurtigere, så skriver du det i kommentarboksen. Så får jeg den pakket hurtigst muligt.

I de sidste 10 dage har al min tankevirksomhed - stort set - handlet om at rokere om i butikken. Dels for at få plads til en bredere ramme til min langarm. Og dels for at få plads til nye reoler. Alt er gået op i en højere enhed og resultatet er tip top godt. Også her har Lars Erik været en stor hjælp.

Derfor har han da fortjent at "blive" ugens puslespil. Rul lidt længere ned, hvis du vil samle det.

Rigtig god fornøjelse med det og hav en skøn weekend.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt


2 kommentarer:

  1. Inger R.
    Hej Laila! Tak for puslespillet, det er altid hyggeligt. Jeg skal love for, at der sker ting og sager i din butik! Det er altid sjovt og spændende at se, hvad fru Mogensen nu har gang i, man må jo hellere snart komme på besøg, og se det med egne øjne. Velkommen til Lars Erik, forhåbentlig bliver han ved med at se glad ud. Det lyder spændende med udvidelsen til quiltemaskinen. Fortsat god weekend, mange hilsner fra Inger

    SvarSlet
  2. Selv om han er god til at hjælpe til; var han også god til at forvirre.

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.