lørdag den 30. december 2017

Godt nytår til dig


Kære Patchwork-ven

Det er dagen før dagen, hvor 2017 rinder ud og bliver til 2018.

Og hvor blev det af. Vupti, som med et blink af øjet forsvandt det. Men hvor har der været mange gode timer.  Hyggestunder med en luft, som har sitret af kreatvitet.

Oplevelser her og ude, som er gemt til evig tid. Nye venskaber som kan glæde i mange år frem.

Det har været et godt år.

Mit hoved er aldrig helt stille. Selv om natten arbejdes der. Og sådan er det vist ofte for kreative mennesker som dig og mig.

En plan som har været længe, meget længe undervejs er gemt i nytårskuren. Du kender det godt, der skal skæres ned

efter nytår. Et nytårsforsæt bliver proklameret og bum. Så er det hverdag.

Men i 2018 er jeg klar til at hjælpe dig med at få slanket dit stoflager. Og du kan endda få penge for det. Glæd dig til tilmeldingen åbner. Det bliver SÅ godt.

En anden plan har været en tur til Bali og der vil blive mulighed for, at du kan komme med. En del har også spurgt til Houston og der er også noget i gære der. Så køb en stor sparegris og hav passet klar.
Ellers vil der komme videokurser fra min side i 2018, de har også været i støbeskeen længe.

Og så var der jo det med lørdagene. Dem ville jeg gerne have tryllet til spændende og lærerige dage. Det sker fra 13 januar og hver eneste gang, der er åbent her om lørdagen. 

Uha, der bliver travlhed i 2018. Men hold nu op, hvor bliver det sjovt.

Hvad er dine planer i 2018? Smid mig en mail eller skriv en kommentar på bloggen eller på facebooksiden. Det er altid skønt at høre, hvad andre har af planer.
Og fange inspiration og grobund til nye ideer.

Jeg vil slutte med at ønske dig et fantastisk spændende og kreativt 2018 med stor tak for din støtte og opbakning i 2017.


Glade hilsner
Laila
BaliQuilt4 kommentarer:

 1. Det er altid hyggeligt at læse dine mails og lave puslespillet:-) 2018 bliver et år, hvor jeg meget gerne vil give mig tid, til at sy mit sengetæppe som jeg købte stof til i maj måned hos dig.
  Jeg vil også gerne blive færdig med at quilte min mands hyggetæppe :-)
  Det lyder interessant med din LOL, så det vil jeg også gerne benytte mig af og få noget inspiration.
  Så vi ses i det nye år
  Godt nytår til dig og din familie
  Hilsen Gudny Olsen

  SvarSlet
 2. Hej Laila
  Det lyder spændende med slankningen af stoflageret. Jeg glæder mig til at høre nærmere om dette. Håber dog, at det kan ske på langdistance.
  Jeg vil benytte lejligheden til at ønske dig et godt og kreativt NYTÅR.

  Mange syhilsner
  Helle Hermansen

  SvarSlet
 3. Hei Laila! Spennende å se innom bloggen din, og hver lørdag legger jeg puslespill. Tusen takk! Jeg har også tenkt å slanke stofflageret mitt, men det er vanskelig, for jeg vil jo alltid ha nye stoffer. Jeg ønsker å ha et quilteår der jeg lager det jeg får lyst til etterhvert, men året skal starte med å sy noen barnequilter. Ønsker deg et kreativt og godt nyttår! Lykke til med alle planene! :-)

  SvarSlet
 4. Inger R.
  Hej Laila! Tak for puslespillet, der er altid hyggeligt! Det ser altså også hyggeligt ud med alle de travle, kreative damer og deres symaskiner inde midt i BaliQuilt. Man kan næsten høre summen af stemmer, snak og latter,- SKØNT! Rigtig godt Nytår, Tak for det gamle, kærlig hilsen og godt sy-år til os alle, Inger-

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.