lørdag den 30. september 2017

Rund sytaske

Mange har spurgt til mønster på den søde runde systaske, som har stået i butikken noget tid. Det er altid et problem. At lade være at sætte noget frem, som mønstret ikke er klar til. Men når nu Sanne har knoklet med den, så vil jeg jo gerne vise den frem.

Mønstret har jeg fået skrevet nu, det er printet. Der er skåret sykit, så nu mangler jeg kun at få Liz til at lægge den på webshoppen. Men du kan reservere et eksemplar ved at sende mig en mail. 

I dag er det lørdag, så derfor har jeg naturligvis skilt tasken mm ad. Og vupti er der et puslespil til dig, som har lyst.

Det er lidt sjovt, når nogen skriver en kommentar. Så ved jeg ligesom at nogen rent faktisk ser bloggen og læser og måske lægger puslespillet. Det er helt nede nederst og ikke spor sjovt. Jeg vil så gerne have en hilsen fra dig ;)

God fornøjelse, hvis du går ombord i puslespillet. Og rigtig god weekend til dig.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt
2 kommentarer:

 1. Hej Laila! Tak for puslespillet, det er altid hyggeligt, og hvis du holder op med at give os dem (puslespillene), vil jeg helt sikkert savne dem! Det er en rigtig sjov taske, måske en ide til en sy-veninde? Men det der med at sy buede sømme, er altså ikke lige min spidskompetence! Masser af hilsner, Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger
   Tak, du er altid så sød til at skrive. Det er dejligt.
   Der er ingen buede sømme i tasken med mindre, du tænker på bunden. Den er super nem at sy.

   Glade hilsner
   Laila
   BaliQuilt

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.