lørdag den 19. august 2017

Blomster i overflod

Festival of Quilts bød på SÅ mange smukke quilts, en af dem var udstillet i kategorien "Two persons quilt". Den er syet af Beverley Brawn og Maggie Breakspear.

 Det er et mønster fra Kim McLean, som hedder Flower Garden og blomster, det er der helt sikkert. 

Den er syet af bomuldsstoffer, som er applikeret på hør-bomuld. Skaberne fortæller, at det begyndte som en udfordring og endte som en bunke sjove timer.

Har du lyst til at få mig på besøg i din gruppe eller klub, så kommer jeg gerne og fortæller et par timer og viser billeder af et stort bredt udvalg af quilts.

Har du lyst til puslespil, så ruller du bare videre ned. Så har jeg splittet billeder i små dele, som du kan samle igen.

Rigtig god fornøjelse og tusind tak for besøget på bloggen.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt


1 kommentar:

  1. Hej Laila! Helledusseda, hvor er den smuk! Tak fordi du deler, selv om man skal samle den først! Jeg tror at mennesker, der laver sådan noget smukt arbejde, også er lidt smukke inden i! Mange hilsner Inger

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.