lørdag den 10. juni 2017

Klar til MidsommerMarked - snart

Om en uge er MidsommerMarked i gang for tredie år i træk. Det bliver naturligvis flot vejr. Og jeg lover, at alle har gjort deres yderste og aller bedste for endnu en fantastisk oplevelse.

Måske var du med sidste år eller forrige år? Og har taget nogen gode billeder. Dem synes jeg, du skulle slå op på MidsommerMarkeds facebookside. Det ville være så hyggeligt at gense noget fra de første år.

Jeg er i fuld sving med forberedelserne. Og har i dag fået tegnet en plan for standen. Og afprøvede hvor meget der kunne være på et bord i en bestemt størrelse. Meget intermistisk illustreret ved hjælp af to skæreplader.

Men jeg har skilt billedet ad i små dele, så er du til puslespil. Så klø på.

Jeg glæder mig til at hilse på dig næste weekend.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt
2 kommentarer:

 1. Hej Laila! Tak for puslespillet, det er altid hyggeligt! Og ja, jeg har forstået budskabet: Midsommermarked i weekenden! Vi kommer, og har bestilt mad til lørdag, Hurra, og på gensyn, kærlig hilsen Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger
   Dejligt, at du kan lide det. Og så skønt at du kommer og har bestilt mad. Det er helt perfekt. Jeg glæder mig til at hilse på dig.
   Glade hilsner
   Laila
   BaliQuilt

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.