søndag den 27. december 2015

Skal jeg købe Cube til Accuquilt eller skabeloner enkeltvis?

Accuquilt har fået en ny gode ide. De har designet en lille boks, hvor du kan få otte forskellige skabeloner i. En CUBE - hvad er så det nye her?

Jo, boksen er ny. Og formatet på de fleste af skabelonerne er nye. Selve formen du skærer, er ikke ny. Men det forklarer jeg dig.

Ideen med otte grund-skabeloner er altså ikke ny.De har længe haft oversigten med fire kolonner, en til hver færdig blokstørrelse på hhv 6, 8, 9 eller 12". GO Mix & Match Quilt Block Collection.

Har du de otte første skabeloner i kolonnen, så kan du kombinere dem til mindst 72 forskellige blokke.

Du får anvisning til de 72 blokke i oversigten.  Jeg skriver mindst, fordi jeg er sikker på, at der er mange flere kombinationer. Du kan hente oversigten HER.


Nu har Accuquilt lanceret GO Cubes, der ligesom Mix & Match er otte skabeloner i fire størrelser (6, 8, 9 og 12") Du får i en boks otte skabeloner, en skæreplade, instruktions CD og en mønsterbog. Bogen er lig med oversigten, som du kan hente helt gratis.

Skabelonerne er tilpasset, så de alle passer med en 6 x 6" skæreplade. Den eneste, som er magen til de oprindelige, er et kvadrat til HST Half Square Trekanter.

Det betyder, at du med skabelonerne fra Cube skærer færre dele af gangen end med de oprindelige. Det vil igen sige, at du skal bruge lidt ekstra tid til at skære.

Prismæssigt sparer du lidt penge ved køb af Cube. Køber du fx en boks med skabeloner til 9", så sparer du omkring 300 kr i forhold til at købe dem enkeltvis.


Skabelonerne i boksen er mærket op, så det er nemt at se, hvilken skabelon, du har fat i. Jeg har mærket mine med en almindelig tusch. Jeg skriver, hvilken størrelse blok, de passer til. Fx 9" og så skriver jeg nr. fra oversigten 1 - 8 (12).

Accuquilt har i forbindelse med lancering af Cuberne kørt et tilbud, hvor du også fik en bog med.

Du får en lille boks i karton til opbevaring af skabelonerne sammen med Cuben, Det er dejligt at have dem samlet.
Savner du noget at opbevare dine skabeloner i, så har BaliQuilt en holder til det. Køber du fem skabeloner så får du holderen med til halv pris.  Køber du otte skabeloner, så får du det med GRATIS

Jeg synes, det er smart fundet på med Cuberne.
Men jeg ville vælge at købe skabelonerne enkeltvis. Dels for at kunne vælge den skabeloner, jeg har mest brug for og dels for at kunne skære flere dele af gangen. Og endelig har jeg mulighed for at købe skabelonerne lidt af gangen.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt

2 kommentarer:

 1. Tak for din anbefaling :)
  Men måske er de meget gode som en start, hvis man er ny i Accuquilt. Jeg syntes det er svært at finde ud af hvad man skal købe for at være dækket ind til en begyndelse.
  Hilsen Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Velbekomme, dejligt du kan bruge det. Og det er svært at finde ud af, hvad der er smart at have.
   Sættet her er bestemt godt, det er så bare det, at du kan købe samme former, men med mulighed for at skære flere dele af gangen for omkring 300 kr mere.
   Jeg regner med, at du har downloadet oversigten, så du kan se, hvor mange forskellige blokke, der kan sys med det otte skabeloner?
   Skriv eller ring, hvis du er mere i tvivl.
   Glade hilsner
   Laila
   BaliQuilt

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.