fredag den 21. november 2014

Kan du se fejlen?

At kigge efter fejl i en quilt, det tror jeg, at de fleste af os gør. Tager den helt op til øjet og gransker den nøje. Egentlig en skidt vane, jeg gør det ikke, hvis jeg får en lækker strikket trøje.

Jeg synes, at vi skal rose skaberen af quilten for de ting, som er lykkedes. Huske på, at vi udvikler os hele tiden og altså glæde os over, det vi skaber.

Quilten er en traditionel "Grand Mothers Fan". Blokkene kan sættes sammen i mange variationer, alt efter hvordan du vender dem. ...
Farver gør også meget, men det ved du sikkert, hvis du har syet bare kort tid.

Men lige med dette indlæg må du gerne finde fejlen. Jeg har "syet" en quilt i EQ7 og der er en fejl i den. Prøv om du kan finde den.....

God fornøjelse og lad mig høre, hvordan du har det med fejl.

Og så lige god weekend til dig, når du kommer til det.

12 kommentarer:

 1. Hej Laila!

  Hvor har jeg dog savnet dig her på bloggen.

  Jeg er ikke særlig rutineret i at finde fejl, Jeg får altid min mand til at kaste sit falkeøje på det jeg laver - smiler.

  Her kan jeg dog godt se fejlen i sidste blok i højre side i 3. række fra neden, hvor viften har et sort felt i stedet for gul.

  Det tog lidt tid, men så var den der.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ingelise
   Tak for de søde ord, dejligt at være savnet. Flot, at du fandt fejlen.

   Slet
 2. Jeg synes, som du Laila, man skal ikke lede efter fejl, jeg var dog dybt taknemmelig, da jeg, som novice for mange år siden, blev gjort opmærksom på en fejl.

  Fejlen er i 5 række fra oven, første blok fra højre, hvor et felt er sort istedet for gul.

  Jeg savner dine quiltefilosofiske spørgsmål.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er forskel på, hvordan der gøres opmærksom på fejl. Og det gør hele forskellen.
   Jeg savner faktisk også quilterfilosofien.....

   Slet
 3. Hej Laila! Jeg kunne ikke drømme om at lede efter fejl i andres arbejde! Men der kan jo være "fejl", der springer i øjnene, og det var der ikke umiddelbart i denne quilt. Men når man ligefrem bliver bedt om at finde fejlen, kiggede jeg først efter placeringen af vifterne, og kunne ikke se nogen fejl. Det med farverne havde jeg ikke lagt mærke til, behøver det at være en fejl? Grunden var måske bare, at der ikke var mere stof? Rigtig god weekend, det var dejligt at høre fra dig på bloggen igen, jeg har savnet det! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 4. Hej Laila
  Dejligt med lidt nyt her, det har jeg savnet. Jeg kigger ikke efter fejl I det andre har lavet, og skulle jeg alligevel spotte en siger jeg ikke noget for jeg ved jo selv hvor ærgelig man kan bliver over det. Især hvis ikke man har nogen mulighed for at rette det. I din " find en fejl " tog det lige noget tid inden jeg så den, skulle gå systematisk frem før den kunne ses.
  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan være både godt og skidt at få fejlen at vide. Men det kommer an på måden, den serveres på.

   Slet
 5. Hej Laila.
  Dejligt du er tilbage på bloggen. Jeg skulle godt nok kigge lang tid, for at se fejlen. Og jeg kigger ikke efter fejl i noget, andre har lavet. Medmindre det er en kæmpe fejl, man ikke kan undgå at se. Og hvad er en fejl???? Mange hilsner Jane

  SvarSlet
 6. Ja, hvad er en fejl. Jane? Det er jo lige det.

  SvarSlet
 7. Hej Laila
  Skønt at høre fra dig her på siden, savner godt nok mit fredags puslespil.
  Jeg må indrømme at jeg ikke kunne finde fejlen. Jeg leder aldrig efter fejl på andres arbejde, vi er jo ikke fejlfri. Har hørt at quiltere i Amerika, måske Amish, altid lavede en lille fejl i deres arbejde, fordi den eneste der er fejlfri er Vorherre, men jeg ved ikke om det er rigtig
  Hilsen og god weekend

  Kirstine Heldam

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer også at anvende udtrykket: Only God is perfect. Det er jo det samme, som Amish.
   Jeg må se og komme i gang med puslespillene igen.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.