fredag den 29. august 2014

Vind et gavekort hver fredag med Quiltersjov 290814

Jubiiii - endnu en vinder er fundet. Der er et gavekort til BaliQuilt klar til kommentar nummer 12. Det er Inger, som er den heldige vinder.

Inger, du skal bare kontakte mig senest næste fredag, så sender jeg dig et gavekort på 125 kr.

Og hold da op, jeg skal love for, at I er målrettede i jeres jagt på dejlige, spændende og måske endda nyttige ting til vores fælles lidenskab - patchwork! Tusind tak for jeres kommentarer.

Og til Tina, desværre er jeg ikke med på træffet i år. Faktisk er jeg så langt væk som Maastricht. Her tuller jeg lidt rundt og får arrangeret næste års tur til Open European Quilt Championship.

Ugens lille puslespil er en smuk buket og quilt fra Festival of Quilts 2014. Du ved, at du samler det, hvis du har lyst og eller lad være. Skriv gerne i kommentaren, hvis du har eller hvad du synes om billedet.
preview32 pieceEn flot buketJamen, jamen. Kan det virkelig passe, at jeg ikke deltager i årets træf? Ja, det er sandt. Jeg har truffet beslutningen om ikke at have BaliQuilt med i februar. Regnede med at tage over og nyde bare at ose rundt.

Men så kom tilbuddet om at følge med manden min til Holland. Nærmere bestemt Maastricht. Og eftersom Open European Quilt Championship flyttes hertil i 2015, så var det at slå mindst to fluer med et smæk.

Byen er skøn, hyggelig og stemningen er god. Hotellet er også et besøg værd, så lige nu er forhandlingerne i gang om værelser i oktober 2015.

Jeg plejer at gøre mine patchworkture så korte som muligt og holde fokus på det, vi kommer efter. Nemlig quilts og patchwork. Men i Prag tog vi en dag mere for at se bare lidt af Prag. Og her, jamen der er også virkelig en del andet, som måske bør ses.

Problemet er blot, at det koster en overnatning, en fridag og betaling en dag mere til bussen. Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Hvis du var med på en tur til et område, som udover patchwork også var værd at se lidt mere på - ville du så gerne have mulighed for en dag mere til det?

Hm, hm, et langt spørgsmål denne gang. Jeg venter spændt på jeres svar. Skriv dit svar i en kommentar senest næste fredag og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Indtil da, pas godt på dig selv.

26 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Mit svar er kort og godt--ja--. Måske får man ikke chancen igen for at se det pågældende sted, og så ville det da være skørt ikke at benytte chancen når den er der. Jeg var i Maastricht for knap 2 år siden sammen med en veninde. Vi besøgte et marked inde på en stor plads, men ellers ikke noget andet
  Hilsen fra en der skal til Odense i morgen
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
 2. Hej Laila
  En dag ekstra - Det er helt sikkert. Udstilling og inspiration er vigtigt, Landet jeg befinder mig i er mindst lige så vigtigt.
  Hilsen
  Kirsten Jørgensen

  SvarSlet
 3. Absolut helt enig .... en dag eller to mere skal der være ... det hører ligesom til og fuldender det hele.
  Patchwork. Butikker. Udstillinger. Byen. Lidt af landet. Kulturen. Lidt lokal mad og drikke.

  Fortsat god fornøjelse til jer begge.

  Kærlig hilsen Anne.

  SvarSlet
 4. Ja det tror bestemt jeg ville. Især hvis jeg var mættet af patchwork ...
  Ønsker dig en dejlig tur til Maastricht.
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 5. Jeg ville elske at få den mulighed og bestemt nyde den i fulde drag ;-)
  Hilsen Linda K

  SvarSlet
 6. Hej Laila
  Ja, helt sikkert.....MINDST 1 dag mere, gerne 2 eller 3 - når man endelig er ude for at få én på opleveren, så skal det gøres fuldt ud :o)
  God weekend og mange hilsener fra Tina

  SvarSlet
 7. Ja, det ville jeg, for første gang jeg var i Birmingham, blev der mulighed for en tur ind til byen og det var en oplevelse.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 8. Ja, helt sikkert, det ville være dejligt at se byen også

  SvarSlet
 9. Hej Laila.
  Jeg elsker at opleve nye steder, så jeg ville helt sikkert også se området omkring patchworkudstillingen.
  Mvh. Kristina Hyldevang - Otto

  SvarSlet
 10. Hej Laila

  Ja helt sikkert også lidt tid til at se/opleve byen.

  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
 11. JA det ville jeg da helt sikker, synes faktisk at det ville være fjollet at være rejst ud i verden , og så ikke opleve omgivelserne
  Så jeg ville gerne have et par dage før og efter.
  Siger en der ikke skal tænke på at få fri fra arbejde, så jeg ved godt det er nemt at ønske.

  SvarSlet
 12. Hej Laila!

  Det er der bestemt ingen tvivl om, at jeg ville. Det gælder om at få så meget med som muligt - også seværdigheder og andre oplevelser.

  Jeg er vild med at opleve andre nationaliteter, seværdigheder m.m.

  Tag nu den fornøjelse med. Ha' en god tur.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 13. Hej Laila! Ja, -helt bestem! Jeg nuppede gerne en dag eller to mere, når man nu alligevel er af sted, for hvem ved, om vejen lige faldt der forbi en anden gang? Det gælder om, at benytte sig af lejligheden, og man skal passe på ikke at gå glip af noget! Mange hilsner Inger
  P.S. Tusind tak for præmien!

  SvarSlet
 14. Hej Laila

  Det kan besvares meget kort JA, JA, JA.

  God weekend
  Helle Hermansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Laila,
   Jeg ville elske 1 dag eller 2 mere til at opleve og opdage mere om det sted jeg var. Det er jo med at få så meget ud af det som muligt, når man nu er afsted :-).
   Mange hilsener Anne-Marie

   Slet
 15. Hej Laila
  Det vil helt bestemt være dejligt med en dag eller to til også at opleve andre sider af den by, man nu besøger.
  Mange Søndags hilsner Jette

  SvarSlet
 16. De få ture jeg har deltaget i i udlandet, havde vi ekstra god tid til også at udforske omgivelserne, og det var super! Så ja, bestemt!

  SvarSlet
 17. Hej Laila
  Ja en dag mere til lige at se omgivelserne I ville være dejligt.
  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 18. Hej Laila.

  Ja, selvfølgelig ville jeg det. Jeg tager alle de gode oplevelser, jeg kan få. Hvis man alligevel er i et spændende område, ville det da være dumt at gå glip af noget.

  Mvh Connie P

  SvarSlet
 19. Det er altid dejligt at opleve mere - så ja. Der er dog også lige det med økonomi og alle er jo ikke "arbejdsfri".

  SvarSlet
 20. Hej Laila
  svaret vil være ja, det er altid rart med lidt lokalt islæt.
  Mvh Joan P

  SvarSlet
 21. Hej Laila
  JA
  vh Karin L

  SvarSlet
 22. Det ville bare være et ekstra plus med tid til også at opleve det sted man er. Jette Carlsen.

  SvarSlet
 23. ja det er altid spændende at se nye steder Ane

  SvarSlet
 24. Hej Laila,
  Helt klart et ja til at bruge minimum en dag ekstra, til at se det område, vi er på besøg i. Det vil vist være at snyde os selv, ikke at benytte en sådan chance.
  Hilsen Marian

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.