fredag den 9. maj 2014

Quiltersjov 9. maj 2014

Velkommen til en ny omgang quiltersjov, hvor jeg sidder med ret ryg og et stort smil på læben. Jeg er også lidt flov - det er jeg, fordi mit spørgsmål sidste uge udløste en række roser og smigrende ord fra jer. Det var jo ikke det, jeg ville.

Men TUSIND tak fordi I tog jer tid til en kommentar og fordi I synes om det jeg gør. Det har stor betydning for mig og gør det hele sjovere. Så i dag giver jeg den maks. gas og I får både puslespil, rebus og et nyt spørgsmål..... Jow, jow.

Ugens vinder er fundet ved lodtrækning, der som altid sker tilfældigt blandt jeres kommentarer. Der er nemlig ingen rigtige og forkerte svar her. Alle svar er rigtige - rigtige for den, som har skrevet.

Nå, der skal ikke snakkes udenom længere. Vinderen er en trofast, nærmest fast skribent på siden - tak for det.

STORT tillykke til Tina Hjortskov. Du har vundet et gavekort eller en gave fra BaliQuilt, du kontakter mig senest næste fredag for at få din gevinst.
Overskud, det har jeg i dag til en rebus. Jeg skal advare om billeder, som kan virke stødende på nogen. Så spring over rebusbilledet, hvis du er en sart sjæl ;)
Husk, at du kan klikke på rebus, hvis du vil se et større billede. Men pas nu på, så bliver "den" også større. (Så har jeg ikke sagt for meget)

 
 
Prag, ja der var mange skønne ting at se, så I får endnu et billede derfra. Tilbage til overskuddet, jeg tror, jeg vil love, at jeg får gjort indlægget klar med album fra Prag i weekenden. Jeg satser på lørdag, for jeg har andre planer for søndag. Smiler.
 
Hvad har slottet i Prag med patchwork at gøre, tænker du måske. Så se lige her på et nærbillede af det flotte tag. Kunne det måske ikke lige bruges som mønster til en quilt?


I dag var der en kunde, som skrev til mig:
"Jeg vil rigtig gerne se på en Accuquilt skæremaskine, men der er også Scan N Cut. Hvilken en af dem vil du anbefale?"

Uha, det var straks værre - et svært spørgsmål, jeg har (selvfølgelig) dem begge. Jamen, det er jo nødvendigt for at kunne vise dem til kunderne. Men jeg har naturligvis en favorit, det gemmer jeg lige til et indlæg for sig.
Der er fordele og ulemper ved disse og mange andre sådanne vidunder-maskiner, sådan er det. Flere kunder har faktisk også købt begge maskiner, men flest vælger den ene frem for den anden. Det er heller ikke gratis at erhverve sig en ny bedste ven.

Hvis nu penge ikke var et problem, altså jeg havde alle de penge, jeg kunne bruge i hele verden. Pungen og bankkontoen ville aldrig løbe tør, ja så ville jeg købe mig en quiltemaskine af de mellemstore.
Nå nej, en stor for jeg har jo også penge til et større hus. Hm, det skal også ligge ved stranden. Nå det løser sig, jeg kan vel bare købe arealet ovre ved stranden af kommunen, jeg havde jo penge nok, ik.

Ugens quilterfilosofiske kommer her:

Hvis du havde en u-udtømmelig bankkonto, hvad ville du så købe til at forsøde dit quilte-liv?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Indtil da, pas på dig selv.15 kommentarer:

 1. Uha, det kan jeg slet ikke overskue. Men et kæmpe syrum med plads til et STORT bord, hvor jeg kunne ,skære lægge sammen, ri og meget mere.

  SvarSlet
 2. Hej Laila! Sikke du dog kan spørge! Hvis jeg havde ubegrænsede økonomiske muligheder, ville jeg købe lige præcis de stoffer, jeg nu lige havde brug for, helt uden at skæve til prisen. Så vil jeg sy væg-, slumre- og sengetæpper det bedste, jeg formår, det er nemlig det, jeg synes er sjovest! Derefter vil jeg sende det hele til en professionel quilter, de skal jo også leve! Jeg vil selvfølgelig have den pt. smarteste og bedste symaskine i mit store syværelse, hvor der også står en Sashiko maskine, (den kan så vidt jeg ved kun lave sting, der på retsiden grangivelig ligner quiltning syet i hånden, og koster vistnok 16.000 +). Der er garanteret også meget lækkert stof, nye bøger, linealer, sakse og andet tilbehør man ikke kan undvære, ikke? Mange hilsner til alle fra konen, der om 5 minutter slæber symaskinen ind til spisebordet, og egentlig er glad nok for det, Inger

  SvarSlet
 3. Uha , så ville jeg nok prøve de 2 maskiner , men jeg ville også indrette mit syrum med et hæve/sænkebord og flere reoler til mine ting. Måske også lidt mere plads til nye stoffer . Så bare igang med projekter :-)

  SvarSlet
 4. Jeg ville helt sikkert have et større syrum med plads til et stort bord, til at skære og samle ved, og et til mine symaskiner. Ville nok også købe en af de helt store maskiner. Så ville jeg også gerne have nogle flere reoler til mit stof, og det her lækre strygejern der løfter sig selv. Jeg tror jeg kunne finde på mange flere ting, men det har det jo med at blive hverdag ígen, så jeg stopper her.
  Rigtig god weekend
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
 5. det er nemt jeg kunne godt tænke mig et syrum, så min stue ikke ligner et syværksted,men på den anden side så ville jeg måske aldrig være i min stue Ane

  SvarSlet
 6. Hej Laila!

  Det er rigtigt: Penge er ikke alt, men de er meget rare at have.

  Hvis jeg havde ubegrænsede midler, ville jeg helt sikket tage en rundtur til Australien og Amerika, hvor jeg kunne slå flere fluer med et smæk.

  Selvfølgelig ville jeg opsøge diverse patchwork butikker m.m., og samtidig få en pragtfuld natur oplevelse.

  Det kunne også være, at jeg ville investere i en lidt smartere symaskine med diverse tilbehør, så jeg rigtig kunne begå mig på symaskinen.

  Desværre opnår jeg ikke de ubegrænsede midler, så jeg må nøjes - smiler.

  Hilsen og go' weekend.

  Ingelise

  SvarSlet
 7. Hej Laila, drømme, håb og mål !!!!!! hmm, måske en quiltemaskine, den skønneste symaskine, en KÆMPE sy stue, men jeg har jo det hele, så hvad skal jeg med mere. Mange hilsner Jane

  SvarSlet
 8. Hej Laila.

  Jeg ville gå på alle de kurser, jeg kunne finde.

  Mvh Connie Panduro

  SvarSlet
 9. Hej Laila.
  Jeg ville have mig en residens i sydens sol. Dertil måtte jeg have eget fly og landingsbane, så jeg slap for mareridtet i lufthavnene. Jeg drømmer allermest om et bedre helbred, men det kan man jo ikke købe, selv med en utømmelig bankkort.

  SvarSlet
 10. Helt klart en longarm quiltemaskine Og et par kurser unde sydens sol eller flere.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 11. Helt sikker en longarm quiltemaskine. Så kunne jeg lave de flotteste afslutninger på mine tæpper.
  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 12. ny symaskine, en longarm quiltemaskine
  købe mig fri fra jobbet
  vh Karin L

  SvarSlet
 13. Hej Laila
  Hvis jeg havde en uudtømmelig pengetank, så ville jeg omgående trække mig tilbage fra arbejdsmarkedet, finde mig et dejligt hus med masser af plads til alt mit håndarbejde - jeg ville indrette komplette rum - 1 til patchwork + 1 til strik/hækling + 1 til knipling.......i disse rum skulle der INTET mangle........derudover ville jeg rejse rundt i verden og besøge diverse udstillinger, samfund og butikker som var interessante........alt dette er desværre kun en drøm som aldrig bliver til virkelighed, men drømme har man jo lov at have :o)
  Knus fra Tina

  SvarSlet
 14. Jeg tager lige til "drømmeland" og tror at min bank konto er svimlende fuld af penge, så køber jeg et lækkert hus, så der virkelig kan blive en fed systue, som skal fyldes med alle de vidunderlige hjælpemidler man kan få, når der syes PW, bl.a. en longarm quiltemaskine, hævesænkeborde,en mega stor skæreplade og alt det andet, som simpelt hen ikke kan undværes.
  Nå tilbage til virkeligheden. I må alle have en god weekend.
  PW hilsen
  Mona Schnefeldt

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.