fredag den 10. januar 2014

Forsinkelse på Quiltersjov

Godaften i stuen, desværre når jeg ikke at skrive indlægget med quiltersjov til kl. 19.00, du kan forvente at det er klar i morgen eftermiddag. Det betyder, at Mona må kigge på et af gamle puslespil i morgen tidlig ;)

Men det betyder jo også, at der er lidt ekstra tid at skrive en kommentar og måske være den heldige vinder. Jeg trækker i morgen efter kl. 13.00.

God fredag,

4 kommentarer:

 1. jeg vil sige tillykke med din nye samarbejdspartner og ønsker jer held og lykke

  SvarSlet
 2. Tak for det, hvem du så er ;) Jeg glæder mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det kom vidst ikke med, men jeg hedder Ane

   Slet
 3. Hej Laila.
  Det er som vanlig en skuffelse når mit puslespil ikke er der, men jeg klarer mig, kan godt forstå at du har meget andet at se til for tiden, og glæder mig til at se den nye forretning, hvordan den bliver indrettet, nu du har fået en partner, men jeg vil ønske jer begge tillykke med det. Du må have en rigtig god weekend og pas nu på dig selv.
  Knus Mona

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.