mandag den 3. juni 2013

Roser til to

Et nyt projekt har set dagens lys. Fik sådan trang til at anvende den flotte turkis-grå-hvide sammen med ligesindede. 
Det kunne blive til en smuk og frisk løber eller dækkeserviet til to. Der skal tre blokke i, som vendes på spidsen. Der er pinwheel i den, så det er hele tre ting,  jeg elsker i et projekt.
De tre ting er: Blå, pinwheel og blokken sat på spidsen. Det hele er tegnet i EQ først. Jeg viser i morgen, hvordan du leger med stoffer, blokke og layout.
Tilmeld dig som læser på bloggen eller tilmeld dig nyt på mail. Begge dele aker her på bloggen i højre side. På den måde går du ikke glip af noget.
Hvad siger du til stofferne, er der noget andet, de egner sig bedre til?

2 kommentarer:

  1. Hej Laila! Det er da flot! Er det stormønstrede til de store trekanter i siderne? Jeg elsker også blåt, det kan man altid bruge, og det er altid flot. Er det ikke turkis? Det elsker jeg også! Stoffet passer godt til en dækkeserviet til to, synes jeg, og det vil vist også passe fint til en sommertaske til en solbrun blondine, ikke? God grundlovsdag, husk fars dag! Mange hilsner Inger

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Inger. Ja, en taske ville da også være flot, helt sikkert! God dag til dig også.

      Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.