onsdag den 24. april 2013

Kaffebrik med kop OG spidser

Kaffebrikken er påbegyndt, jeg fik syet den inderste del i går aftes. Den er jeg ganske godt tilfreds med, det drillede lidt med nogen sømrum, det fik jeg løst efter et par forsøg. Når den bliver færdig, skal jeg nok vise, hvordan du undgår samme fejl.

Designet er ændret, jeg havde besluttet, at der skulle prairiepoints på, men der kom en anden blok i hjørnerne. Jeg synes, den fremhæver "pilene" og får samtidig mere lyst ind med den gule.

Nu skal der skæres til kanten, hjørneblokkene og de små prariepoints. Og den mangler også at få applikeret hanken på.Version 3
Version 4
2 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Den er rigtig sød.....hvor stor bliver den ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina, blokken med kaffekoppen er 9", altså knap 23 cm. Færdigt mål bliver ca. 32 cm. Den skulle gerne være klar på mandag.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.