fredag den 22. marts 2013

Quiltersjov 22. marts

Hallehøj, en fredag mere, hvor går det stærkt. Men bare vi har det sjovt, så går det alt sammen!

Jeg har trukket en vinder og siger stort tillykke til Anne H, du sender mig en mail og jeg kvitterer med et gavekort.

I jeres kommentarer fra den forløbne uge kan jeg læse, at I er rimeligt glade for meleret tråd. Der satses også på god tråd over hele linien, mange har lært det på den hårde måde. Sådan er vi som mennesker, vi  vil gerne selv erfare tingene.

Ugens quiltersjov byder på et af Superior trådklubbens projekter syet af Anne-Lise B. Saml det, hvis du har lyst og ellers springer du bare over. Det er KUN for sjov..Kan du ikke se puslespillet, så klik på det lille billede.
preview


Næste uge er det påske, jeg syer ikke rigtig noget særligt påskeagtigt. Jeg skar nogen høns med accuquilten til grydelapper og en løber, det er vist det tætteste, jeg kommer på påskequilt/patchwork.
.Jeps, vi er nået til ugens quilterfilosofi.....

.Hvordan har du det med quilt/patchwork set i forhold til påske?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 14.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Rigtig god weekend.

22 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Jeg syr slet ikke noget påskepynt, da jeg aldrig nogen sinde ville få det brugt.....men der er da mange søde ting, så HVIS jeg skulle lave noget, så ville det være fordi jeg skulle forære det væk.... :o)
  God weekend :o)
  Mange hilsener fra Tina

  SvarSlet
 2. Jeg springer let og elegant over påskepynt. De fleste år har vi været på campingpladsen i påsken, og så var der jo ingen grund til at pynte til påske herhjemme. God påske og tak for gevinsten

  SvarSlet
 3. Lisbeth Schwartz22. marts 2013 kl. 19.15

  Jeg har lavet lidt forårspynt i orange, gule og grønne farver, de kan jo godt hænge til påske, ellers er det ikke det jeg laver mest af.
  God weekend.

  Mange syhilsener fra Lisbeth

  SvarSlet
 4. Jeg har syet lidt påskepynt - men slet ikke så meget, som jeg har af julepynt. Det er egentlig mest fordi, jeg ikke rigtig kan finde nogle søde mønstre. Eller måske er jeg bare kræsen. Men jeg kan godt lide at finde mine kyllinger frem til påske.

  SvarSlet
 5. Jeg syr ikke påskepynt mere, har gjort det før i tiden, men får ikke hængt noget op, så derfor skal der heller ikke laves noget.
  God påske
  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 6. Jeg laver som regel ikke noget påske patchwork, da jeg ikke pynter så meget op til påske. I år har jeg bestemt mig for at sy nogle poser af noget påskestof, til at komme lidt godt ned i til børnebørnene.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, glemte jo lige mit navn
   mvh
   Kirstine Heldam

   Slet
 7. For snart mange år siden syede jeg nogle logcabin høner til æg, brød osv. til påskebordet. De blev "bortført" af gæsterne, så jeg syede nogle nye, denne gang med lynlås i ryggen. Dem bruger jeg hele året til tråd, saks m.m., når jeg er til patchwork. Ellers gør jeg ikke meget i at sy påskepynt, det er jo et stort arbejde til de få dage påsken varer. Men måske skulle man lave noget (f.eks. dækkeservietter), i grønt, gult og lilla, som også kan bruges resten af foråret? Rigtig god påske til jer alle, mange hilsner Inger

  SvarSlet
 8. Anne Nyvang Christiansen23. marts 2013 kl. 08.27

  Kære Laila.

  For år tilbage syede jeg en del påskepynt: store og små høner og haner, påskeløber, m.m. Det holder jo stadigvæk, så der er ikke lige nogen lyst til at sy mere..... Så er det jo dejligt, at der er så meget andet, jeg kan give mig i kast med ....

  Rigtig god påske til alle.

  SvarSlet
 9. Jeg har syet nogle påsketing på et kursus. Ellers syr jeg ikke til påske.

  SvarSlet
 10. Hej Laila!

  Jeg syer kun påsketing for at forære det væk, hvis jeg skal nogen steder. Jeg pynter ikke selv op til påske, for jeg vil helst være ude. I år kan det dog komme til at knibe lidt med udevejret, men ud skal jeg, for jeg skal have mine daglige traveture, om det så er koldt eller ej.

  Jeg skal også sy lidt, ellers bliver det for kedeligt. Jeg er ved at sy nogle nye små ophæng, og jeg har altid nogle hængende, der passer til årstiden, f.eks. tulipaner lige p.t. ellers var det erantis, og snart kommer sommerfuglene op at hænge.

  Ha' en go' weekend.

  Hilsen Ingelise

  SvarSlet
 11. Hej Laila
  Jeg har ikke lavet noget specielt til påske, da jeg har haft gang i mange andre ting, men jeg tror jeg skal lave noget til næste påske, der er jo så mange flotte ting som jeg ikke kan stå for.

  Rigtig god påske til jer alle
  Gitte M

  SvarSlet
 12. Jeg laver ikke specielt påskting. Har i stedet travlt med at lave ufo'er færdige efter vinterens kurser.
  mvh. Ninna

  SvarSlet
 13. Jeg syer ikke hverken påske eller juleting. Det er et stort arbejde og det er så kort tid, det bruges. I år skal jeg dog sy en høne, en vinhøne, som vi skal bruge, når vi fejrer min 50 års fødselsdag 1 april, men det bliver ikke i påskestof.
  MVH Lilian T. Møller

  SvarSlet
 14. Hej Laila

  Jeg syr ikke specielle ting til Påske. Der bliver i stedet syet i forårsfarver.

  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
 15. Det syr jeg ikke så meget af mere, men der kom dog et enkelt påskelam med hjem fra Middelfart, men den bliver nok ikke færdig til påske i år.
  Syhilsner Esther

  SvarSlet
 16. Jeg syr aldrig påsketing, da jeg aldrig ville få dem brugt.
  mvh
  Anne-Lise B

  SvarSlet
 17. Hej Laila. Jeg syr ikke flere påsketing! Jeg har 2 store høns som sidder på deres "pind" inde på mit værelse, og når påsken nærmer sig, flyver de ind i stuen i de få dage påsken varer.Rigtig god påske. Mange hilsner Helene

  SvarSlet
 18. Hej Laila - jeg syr sjældent påsketing, men bliver fristet af forårsfarver, når jeg syr om foråret. Rigtig god Påske. vh Lisbet

  SvarSlet
 19. For nogle år siden var det næsten fast tradition, at min mor og jeg lavede et eller andet påske patchwork sammen. Men i år har vi faktisk slet ikke fået lavet noget, måske fordi vi ikke er blevet fristet nogen steder til at købe stof med påsketing på.

  SvarSlet
 20. I år har jeg lavet en hel masse små påsketing - det er nemlig første gang mit barnebarn på 9 1/2 år har været på påskeferie, og hun er blevet så dygtig til at lave håndarbejde, så vi har lavet kyllinger, æg og en stor høne. Ja, hvem mon der nyder det mest?
  Mange påskehilsner til alle.

  SvarSlet
 21. Jeg er holdt op med at sy påsketing, har i løbet at årene lavet noget og det kommer frem.
  God påske til jer alle
  Hilsen Birthe

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.